Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?
"Nem anekdota gyártás megy. A rákkutató Prof. Arnold S. Leonard kb 20 éves kutatásai és elért eredményei ihlették az egész dolgot. Olvass utána ha akarsz. "
Jaja persze. Ettől függetlenül, amíg nincs megismételhető klinikai vizsgálat a hatékonyságáról, mindez csak anekdotázás. Nem tudsz mást mondani, mint hogy fú, de egy csomó esetet láttam.
"És igen, nem is lesz belőle gyógyszer, mert azt be kéne kapszulázni, vagy tablettázni, vagy alkoholos/vizes kivonatolás után csepp vagy valamilyen folyékony formában stabilizálni, stb. És ezzel pont azok az anyagok sérülnek benne, amik fontosak: esszenciális zsírok, enzimek, vitaminok. Másik, hogy egy dollár milliókba kerülne teljesen feleslegesen. "
Aztakruva! Képzeld, a hatásvizsgálatnak NEM feltétele, hogy be legyen tablettázva! És képzeld, más gyártók minden tápanyagot tudnak stabilizálni anélkül, hogy sérülnének azok. Ja, igen, ez dollármilliókba kerül. De miért is fizetünk? Miért kellene rain termékekért súlyos felárakat fizetni, ha nem a fejlesztésért? Na látod pont erről van szó!
"ez amellett, hogy gyógyít, egy üzlet.Nem kötelező beszállni."
Nem ez a kérdés. Az a kérdés, hogy a vevő átverésén alapul. Anekdotákat mesélsz neki, ő pedig elhiszi, hogy meg fog tőle gyógyulni, és rengeteg pénzt feleslegesen kifizet neked. Az általad aranyárban mért mikrotápanyagokhoz töredék áron hozzájuthatna! Az anektodákban amúgy az a zseniális, hogy a gvh nem tud elkapni miatta. Sosem írásban adod az anekdotákat, hanem szóban. "Képzeld, sokan ettől meggyógyultak. A Pista is!" Szóval igen, ez üzlet. Már ha az emberek intézményesített átverését üzletnek nevezhetjük. Szerintem inkább szervezett bűnözés..
"Másik: Masaru Emoto óta"
Hahhhahahahahaahhhhaaaa! Ez ugye vicc volt?!? :) Kérlek nyugtass meg, hogy neked senki nem adott tudományos papírt.. Szakgyógyszerész? A tudományhoz való ilyen hozzáállással? Egy vicc vagy te, nem szakgyógyszerész! Add vissza a papírodat!
"Sem cáfolni sem bizonyítani nem lehet a homeopátiát egyelőre, de egy tény, működik."
Először is hogy beszélhetsz arról, hogy nem lehet a homeopátia működését cáfolni?!? Ennyire nem lehetsz óvodás! Figyelj! Azt mondom, a medvék tudnak repülni, csak nem akarnak! Cáfold meg! Nem tudod megcáfolni? Na látod, mondtam én, hogy tudnak! Hülye! Először bizonyítani kellene! És nem, nem tény, hogy működik. Egyelőre SEMMI bizonyíték nincs rá, hogy a placebo hatáson kívül lenne bármi hatása. Ja, persze kivéve az anekdotákat! :) Én is láttam medvét repülni, képzeld el!! Hatalmas szárnyai vannak, csak elrejti a füle mögött, azért nem látod!
Figyelj! Adok neked homeopátiás esemény utáni tablettát! Szuperhatékony! Az én spermám ugyanis egészséges nőknél terhességet okoz, ezért ha rázva keverve higítjuk, terhes nőknél megszünteti a terhességet. Mivel a múlt nyáron belevertem a balatonba, ott a hullámok rázták, keverték, c1000-re higították, onnan felpárolgott, a felhők elvitték az atlanti óceánba, mostanra az egész föld összes vízkészlete c34222332-es potenciállal homeopátiás magzatelhajtó! Ez brutál erős ám! Csak cseppents egy cseppet egy kockacukorra, vedd be, és meglátod, működik! Én legalábbis rengeteg "spontán" vetélésről tudok, ezek mind ebből a vízből ittak! És ez bizonyított!!! Na ennyit a víz memóriájáról, meg az anekdotákról!
"Az én esetemben ok, lehet mondani, hogy placebo, meg ez volt az elvárás, stb. De egy kisgyermek vagy állat esetében már ez sem állja meg a helyét."
Először is lehet, hogy spontán gyógyulás volt, amúgy meg a placebo hogy ne állná meg a helyét?!? Szerinted mi értelme van a KETTŐS vakteszteknek?!? Ha a gyógyszert *adó* személy hite mindegy lenne? Na látod. Mivel nem mindegy, ha túl is megyünk azon, hogy spontán gyógyulás esetét tulajdonítod a szer hatásának, vegyük, hogy placebo volt. Lehetett placebo mind a csecsemőnél, mind az állatoknál. A tudomány már túljutott ám az óvodás gondolataidon!
"Valószínűleg nem tudjuk egymást meggyőzni, de nem is akarok senkit. Ahhoz kevesebb és drágább az én időm."
Téged nem, de én remélem, hogy meg tudok győzni olvasókat itt. Nagyon szeretném, ha tájékozódnának! Mert amikor leülsz velük, akkor hajlamosak elhinni az anekdotáidat, és nem jut eszükbe utánanézni a dolgoknak. Szóval én igenis szeretnék meggyőzni embereket itt arról, hogy a rain soul egy méregdrága etetés, gyógyhatása természetesen van, mint bármelyik másik táplálékkiegészítőnek. Amik persze töredékáron elérhetők. Igen, a természetes alapúak is. Sőt, azok is, ahol NEM sajnálták a dollármilliókat arra, hogy kifejlesszék a stabilizálás, konzerválás profi módszereit.
Tudom, hogy te inkább leülsz személyesen etetni valakit, ott nincs ellenvélemény. Itt esélyed nincs. Így érthető, hogy erre nem szánsz időt. Nos, nekem viszont nem drága az időm erre.
Nos, most volt a cég megalakulásának 5. évfordulója.
A cég működik, egyre több ember ismeri meg a vállalatot, a termékeket és a lehetőséget.
Jelenleg 8 féle termék létezik, mind kategória teremtő a saját területén.
Egyre több a visszajelzés, orvosok is egyre nagyobb számban ismerik fel a vezető termékben rejlő potenciálokat és állnak az ügyünk mellé.
Nekem is a saját betegeim tapasztalata a mérvadó. Orvosok, professzorok támogatnak a céggel való közös munkámban.
Hiteles munka, amit megfizetnek.
Ha valaki részt szeretne venni ebben a paradigma váltásban sosem késő, még csak most kezdjük el az igazi munkát. Már a biztos alapok megvannak.
#16 Mindkét esetben.
Az eladás után kb. 20% visszatérítést fizet ki a cég.
A vásárlói/forgalmazói hálózat alapján is jár a jutalék, annak összege is tervezhető, ellenőrizhető.
Én fogyasztom. Az elején jobban éreztem magam, puffadás megszűnt. Három év után újra tudtam hason fekve is aludni (előtt annyira puffadt voltam, hogy csak oldalfelkve tudtam aludni). Kicsit fogytam. Mellette nagyon sok folyadék (alapvetően ásványvíz, de ki bír belőle 3 litert meginni egy nap???), heti 3-4-szer minimum 30 perc kardió-mozgás (Ez sem jött össze.). Az egyik keverék mellé probiotikumot is kell szedni, és ennek sajnos az ízét se bírom, már a gondolatától fájnak a beleim. :( Van még két dobozom, végigszedem (és megpróbálom a lehetetlent 3 liter víz + sok mozgás, a cukor 2 éve és fehér kenyér fél éve kilőve).
Ja, hogy MLM? Kit érdekel, biztos jól megél belőle, akitől veszem, hiszen már évek óta csinálja. Hadd csinálja!
Az ára igen húzós. Az egyik oldalon ezt találtam: "Sajnos, nemrégiben egy EU-s szabályozás megtiltotta, hogy ezek a tapasztalatok nyilvánosan megjelenjenek!"
Negatív hozzászólást nem engedélyezik, csak a pozitív eredményeket!
A cég úgy gondolom, hogy egy jól működő vállalkozás, és szépen is lehet vele keresni. Nagyon sok a naív ember, és amíg, van kereslet (vagy hit, hogy nekem jobb lesz ettől), addig a kínálat jól működik.
2011.11.11-én indult a cég, tehát 11-én voltunk 6 évesek... Elnéztem a régi hozzászólásokat, hát vicces, hogy akik max. két évet szavaztak neki, azok már törölték magukat :D
Ha a gazdaság nem is, de a Rain dübörög és köszönjük jól vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!