Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van valaki aki a Rain Soul...

Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?

Figyelt kérdés
Mi a vélemény erről a cégről?

2013. febr. 15. 11:52
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Az általad leírt cinikus dolgokra nem szeretnék reagálni, mert felesleges, de egy dolgot mégis kiemelnék:

"nem folytatom primitív, pénzéhes személyekkel a továbbiakban ezt a fajta vitát"

Ez milyen stílus úgy, hogy nem is ismersz engem?? csak egy kis érdekesség: volt kolléganőm barátnőjének- számomra tök idegen - 54.000 ft értékben ingyen adtam terméket, sőt, akkor még Amerikából tudtam csak behozatni neki Core-t, mert itt még nem volt, egy másik hölgynek a mai napi 2 ezer forinttal olcsóbban adom, mint, amennyibe nekem kerül, mert így segítek neki ( 2 éve issza és nagy dolgot tudhat be neki) A neten találtam egy Lyme kóros srácot, akinél közben megállapították, hogy parkinsonja is van; ingyen megitattam vele néhány nap alatt egy doboznyi terméket ( durva eredménnyel) Tervben volt, hogy 2 dobozt ingyen adok neki.... Hát, csak megkérdezem, hogy szerinted teljesen biztos, hogy ilyen egy pénzéhes ember??? A primitívet nem is kommentálom! Kicsit szállj magadba szerintem! Lehet véleményed bármiről, de nem kell földbe döngölni a másikat, mert más a véleménye!

2018. febr. 1. 17:25
 32/43 anonim válasza:
Mi a véleményem a cégről? Lehuzós sz.r cég!!! Rákosbetegek állapotát kihasználva még a bőrt is lehúzzák rólad!!! Mesélnek és igernek mindent a kib.szott jutalékukért aztán köddé válik a figura mielőt reklamálhatnál, mert elvesztetted a hozzád közelálló embert!!! Van bőr annak a képén aki ennek a rühes cégnek "dolgozik"...de egyszer visszanyal az élet...
2018. szept. 25. 18:51
 33/43 anonim ***** válasza:
32! A cég miért lenne lehúzós? Van egy jó cég, jó termékekkel és jó kifizetési rendszerrel! Akkor hol itt a lehúzás? A DUnlop is milyen lehúzós cég akkor ezek szerint, mert drága gumikat ad és mégis elkopik vagy defektes lesz :) A Rainnél senki nem ígér semmit, tehát érthetetlen, amiket írsz!
2018. szept. 30. 09:55
 34/43 anonim válasza:

Kegyelmetekkel reagálnék én is.

Nem tudom, hányszor kell még hangsúlyoznom, de ez nem csodaszer. A végstádiumban levő rákos betegen (maradjunk ennél a példánál) nem fog segíteni, legalábbis meggyógyítani nem, de a maradék idejét nem ágyban fekve kell majd töltenie, ha a Rain termékeit fogyasztja.

A termék felállítja az ágyból a betegeket, és lehet, hogy csak két hónapja van hátra, de azt azzal tudja majd tölteni, amivel szeretné, és ki tud menni egyedül wc-re, ami nagy szó már ilyenkor.

Édesnyámnak is van rákja, sokáig feküdt az ágyban, alig tudott dolgozni, a kemótól még jobban legyengül csak. Utána hallottam a Rain-ről, és beszereztünk egy dobozzal a Soulből. Elkezdte inni, napi 2-3 darabot. Két nap múlva felbírt kelni. Tudott dolgozni, boltba eltudott menni ő is, akár egyedül is. A mai napig issza, és a kemó se viseli meg (a kemó hatására nincs hatással, csupán teljesen vagy enyhére lecsökkenti a mellékhatásait). Ugyanúgy beteg, de meg nem mondanád róla, hogy az.

Egy olyan táplálékkiegészítőről beszélünk, ami 100%-ban természetes, és nincs mellékhatása. Ugyanolyan jól megállja a helyét bármelyik gyógyszerrel szemben (néha jobban is), de van egy lényeges különbség: nincs mellékhatása.

De, mint írtam ez se csodaszer, de immáron 8 éve, és még mindig él a cég, sőt mondhatni kezd virágzani.

Remélem felélesztettem a topikot így 18 nap múlva. :)

2018. okt. 17. 16:58
 35/43 anonim ***** válasza:

#34 Csatlakoztál is a céghez, mint partner vagy csak vásároljátok?

Egyébként bárkinek is fáj; én csodaszernek hívom!! Ha elmesélném mindazt, amik miatt így hívom, akkor nem lenne kétségetek. Az utolsó stádiumosról vagy nagyon súlyos betegről pedig annyit mondanék, hogy igaz, amit mondasz, de már azt is megtapasztaltuk, hogy ha valaki azt mondja, hogy a pénzét úgysem tudja magával vinni és a gyógyulásába fekteti, akkor bármi megtörténhet.-> volt olyan ember, aki óránként megivott 2 tasakkal 2 hónapon keresztül. Akkor egy doboz ára legolcsóbban 18ezer forint volt! Ki lehet számolni, hogy mennyibe került neki----->de meg is volt az eredménye!!

2018. okt. 18. 06:35
 36/43 anonim válasza:
Csatlakoztam, partner vagyok. De nem rég kezdtem. Minden előadásra elszoktam menni, ha tudok, igyekszem a lehető legtöbb információt összeszedni róla a lehető legrészletesebben. :)
2018. okt. 19. 15:58
 37/43 anonim ***** válasza:
Örülök!
2018. okt. 20. 22:49
 38/43 Revani válasza:

Üdv!

A 36000 Ft-os belépési díjért kapok terméket? Illetve belépés után hány %-al olcsóbbak a termékek. Nem akarok foglalkozni vele csak saját felhasználásra vásárolnék.

2018. nov. 8. 16:29
 39/43 anonim válasza:
:D :D Mekkora átverős egy banda gyűlt itt össze! Gerinc nélkül szép az élet! Olvassátok már vissza saját magatokat, és ha még mindig tükörbe tudtok nézni, hogy ekkora lehúzással keresitek a lóvét, ilyen k..va sok jutalékért adjátok el a másban is fellelhető vitaminokat, amikhez kis odafigyeléssel mindenki pénztárca kímélően hozzájut, akkor ez a meló tényleg nektek való!!! Csak kár, hogy eddig még senki nem világosított fel titeket az erkölcsi oldaláról. Csak így tovább...
2018. nov. 24. 12:48
 40/43 anonim ***** válasza:

Azért azt megnézném, hogy hogyan szednél össze minden összetevőt, ami benne van :) ja és ugye az arányokat is tudod?? Ha külön viszed be az összetevőket, akkor átjut az ér- agygáton?? jaa nem? Számold össze, hogy mennyibe kerülne, ha mindent összevásárolnál, amit tartalmaz!!! Ilyen nagy vehemenciával kritizálhatnád bármelyik neves autógyártót is, hogy te olcsóbban meg tudod csinálni...Az is biztos olyan jó lesz> de csupán a fejedben!

Egyébként ki beszélt itt szerinted arról, hogy bármit is a jutalékért teszünk?? Nézz át valami atomfizikus csoportba is, mert itt már megmondtad a tutit, most ott is brillíroztasd a fantasztikus képességeidet!

2018. nov. 28. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!