Egy autószerelő mühelyt szeretnék létrehozni Amerikába lenne hozzá 70 millió forint kezdötökém! Kérdésem:meik részén érdemes, kb menyi maradna a pénnz böl, mekkora esélyem lenne a zöldkártyára és hogy szerintetek mekora sikere lenne ennek ha beválna?
Figyelt kérdés
mert ithon is jol éleünk de kikapcsolodásra soha nincs esélyem amit megkeresek aszt számlákra és ruhára költöm el a családomnak. Ott jobban menne e?2012. nov. 18. 15:34
11/17 anonim válasza:
Én is csak remélem hogy a helyesírási tudásodat nem adod át a fiadnak.. Kizártnak tartom hogy valaki ennyire pocsékul ír annak van esze egy jó vállalkozás elindításához.
12/17 A kérdező kommentje:
Gépnél nem törekszem anyira a helyesirásra és amugy ami nem a kérdéshaz kapcsolodik aszt minek kel irni az hogy gépnél hogy irok az az én hibám de ez nem a kérdéshez kapcsolodik mintha ti még nem irtatok volna el gépnél bármit is.
2012. nov. 18. 19:52
13/17 anonim válasza:
Azért közvetve kapcsolódik a kérdéshez. Mivel egy vállalkozás beindításához, kell egy bizonyos szintű intelligencia. Ha az anyanyelveden nem tudsz normálisan írni, akkor vajon hogy tudnál kint angolul megfogalmazni egy hivatalos levelet, kérelmet, hirdetést stb?
Bocs, de kb 1 mondatodban annyi és olyan szintű hibák vannak (nem elütések), amiért általános iskolában bukás járna nyelvtanból...
14/17 A kérdező kommentje:
Egy autószerelő mühely egy kertesház két kocsi szerintem nem vagyok olyan hülye ha ezeket öszehoztam és ezeket mind egyedül ,nem segitet senki! az hogy ezen a szar számitogépen nem irok rendesen semmi köze nincs intelligencia szintemhez.De egyébként már kiderült a többi válaszbol hogy nincs esélyem kimenni amerikába.(tudod 54 évesen már nem lát ojan jol az ember föleg ezeken a kicsi gombokon a betüket)
2012. nov. 18. 20:24
15/17 anonim válasza:
Najó, akkor közbeszólok. Amit eddig megtudtunk rólad, abból mondhatom, hogy gyakorlatilag semmi esélyed, kár erre fecsérelned az idődet.
16/17 anonim válasza:
" ithon is jol éleünk de kikapcsolodásra soha nincs esélyem"
70 milla megtakarításból nem tudsz kikapcsolódni???
"amit megkeresek aszt számlákra és ruhára költöm el"3
akkor hogy van 70 millád erre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!