Autószerelő, mint szakma. Érdemes-e, ill hol, hogyan? Részletek lent
Figyelt kérdés
Jelenleg a BME-n tanulok, de rájöttem h nem igazán nekem való. Átmehetek vmi olyan iskolába, ahol szakmaként tanulhatok autószerelőnek, és ha igen, hogyan? Olyanra gondolok, mint akik szakközépbe járnak, és utána ottmaradnak szakmát tanulni. Valamint, mennyire él meg egy autószerelő ma Mo.-n ? /Budapesti vagyok/2009. okt. 29. 20:25
1/14 anonim válasza:
Hát egyetemen nem fogsz autószerelést tanulni. Ebből következőleg a fizetésed is kb ott lesz, ahol a diploma nélkülieknek általában szokott lenni.
Szerintem fejezd be a sulit és majd utána menj kitanulni ezt a szakmát. Jobban megéri.
2/14 A kérdező kommentje:
hát nem is egyetemen akartam... Amúgy ha megnézed a kérdést, leírtam milyenre gondoltam. A kérdésem az lenne, hogy most h felvettek egyetemre, utána még visszamehetnék-e olyan képzésre. amúgy meg az egyetemet kajakra nem tom elvégezni mivel hülye vagyok mint az atom hozzá
2009. okt. 29. 20:49
3/14 anonim válasza:
Értem én, mit szeretnél.
Igazából vannak okj-s tanfolyamok, amikre mehetnél. Ezekre neten kéne rákeresned, hogy melyik városban hol oktatják stb.
Ha ennyire nem megy az egyetem, akkor viszont sok sikert kívánok az új szakmádhoz!
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm. télleg nem megy, nagyon nem, és ezért sztem felesleges erőltetni, mert csak az idő telik el vele
2009. okt. 29. 20:59
5/14 anonim válasza:
Akkor viszont lehet sietned kéne, mert elég sok okj még most is vesz föl diákokat, és megpróbálhatod az egyetemet most otthagyni és rögtön belekezdeni az autószerelésbe.
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Nálunk még vesznek át embereket, úgyhogy az esély megvan rá. Csak sietni kell.
8/14 anonim válasza:
20:45-ös a diploma nem jelent automatikusan magas fizetést. Sok munkanélküli diplomást ismerek. Szerintem 1 jó autó szerelő könyebben kap melót és ha érti a dolgát jól is kereshet vele. Téleg gondold meg mert egyetemet késöbb is végezhetsz, nehezzeb bele tanúlni 1 szakába már öregen.
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és hasznos válaszokat. Esetleg valaki, tudja hogy egy ilyen végzettséggel mennyit kereshet az ember? Diplomás fizetésről is hallottam már mindenfélét, és nem tom mi az igazság belőle.
2009. okt. 29. 23:17
10/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy közalkalmazott leszel-e. Mert ahhoz itt van a tábla: [link]
De ha mondjuk magán vállalkozónál helyezkedsz el stb akkor az már a főnöktől is függhet meg, hogy mekkora forgalmatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!