Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Autószerelő, mint szakma....

Autószerelő, mint szakma. Érdemes-e, ill hol, hogyan? Részletek lent

Figyelt kérdés
Jelenleg a BME-n tanulok, de rájöttem h nem igazán nekem való. Átmehetek vmi olyan iskolába, ahol szakmaként tanulhatok autószerelőnek, és ha igen, hogyan? Olyanra gondolok, mint akik szakközépbe járnak, és utána ottmaradnak szakmát tanulni. Valamint, mennyire él meg egy autószerelő ma Mo.-n ? /Budapesti vagyok/
2009. okt. 29. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Közalkalmazott autószerelő??? BAzz hol éltek ti??? :D:D:D

Ha bent vagy a BME-n akkor maradj is csak ott szépen, ne menj szakközépbe meg iylen vackokba mivel közlöm veled hogy oylan mint autószerelő NEM LÉTEZIK!!!

Susztertuningoló bütykölük vannak mivel a mai kocsikat 3-4 évre gyártják!! Az autószerelő is csak annyit tud csinálni hogy ha kijön egy új autó hogy megveszi hozzá a program cd-t mega célszerszámokat meg a diagnosztikai müszereket aztán azzal kisérletezik

Egy olaj fékpofa vagy gumicseréhez meg nem kell szakmát tanulni.. Egy betanított munkás is meg fogja tudni csinálni!!

Tanulj autóipari mérnöknek és rengeteget fogsz keresni ha bejutsz egy gyárba!!!

Vagy jelentkezz át más szakirányra mert itthon meg ugy világszerte is eléggé visszaesett az autóipar..

Ott ne hagyd az egyetemet ha már bejutottál, inkább járj el kulontanárhoz!!!

2009. okt. 30. 19:06
 12/14 A kérdező kommentje:
azér akarom otthagyni, mer utálok tanulni, ennyit meg nem is tudok mint amennyit az egyetemen elvárnak, főleg nem ilyen elvont f.aszságot, hogy függvények meg mátrix meg tudja a bánat miket.
2009. nov. 4. 23:14
 13/14 anonim válasza:
Utolsó kommentelő! Látszik hogy csak a fejed van...attól mert az autószerelő tart olyan gépeket amik tényleg kellenek hozzá hogy megtalálja a hiba okát stb, attol függetlenül az a gép még nem fogja megjavítani...miért írsz ilyen hülyeségeket ha közöd nincs a mechanikához? akár hogy is fejlődik az autós szakma, még jó pár évtizedig dugattyú fogja hajtani az autódat, amit hűtő hűt és turbó tölt fel, és a befecskendező rendszerek se műanyagból lesznek...és még sorolhatnám..de te ezt biztos jobban tudod..
2011. jan. 11. 15:30
 14/14 anonim válasza:
/utolsó kommentelő vagyok/ hozzátenném még azt, hogy az orvosok is tesznek be olyan gépeket a kórterembe ami egy szivet, vagy tüdőt helyettesít, de az sem örök, azt is meg kell "javítani" jelen esetben gyógyítani..mindenhol vannak gépek, minden modernizálódik, csak neked tudnod kéne ezt követni..de úgylátom ez még neked nem megy..
2011. jan. 11. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!