Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hova érdemes jobban költözni?...

Hova érdemes jobban költözni? Két lehetőségem van. Svájc vagy Kanada?

Figyelt kérdés
Hova érdemes jobban menni és miért?

2012. okt. 22. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyelvtudásodtól is függ. Én a közelsége miatt inkább Svájcot javaslom.
2012. okt. 22. 23:16
 2/12 A kérdező kommentje:

A távolság nem számít!:D

Angolul beszélek középszinten,németül egy hangyányit sem.

(Van még annyi időm ,hogy tudjak nyelvet tanulni.)

Melyik szebb ország?

2012. okt. 22. 23:23
 3/12 anonim ***** válasza:
en meg csak Svajcban voltam , szep hely.TDe egyebkent ott beszelnek nemetul(hochdeutch), olaszul es franciaul, meg meg van egy nyelv de azt nem tudom, talan kulon svajci nemet.:)En Svajcot ajanlom igy Kanadat csak hallomasbol ismerve.
2012. okt. 30. 20:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2012. nov. 1. 22:17
 5/12 anonim válasza:
100%

Ha a távolság nem számít akkor én Kanadát ajánlom.

Szép nagyon, az emberek is kesvesek plussz egy teljesen más világ mint Európa. Én az USA-ba vagy Kanadába szeretnék kijutni, élni, dolozni és letelepdni, de addig még sok van hátra nekem.

2012. nov. 2. 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha messze akarsz lenni, akkor Kanada. Télen onnan le tudsz menni délre valami kellemes és olcsó helyre, amiről itt csak álmodunk.

Sok svájci télen lemegy Spanyolország déli csücskébe vagy a Kanári szigetekre.

Tehát mindkettővel lehet az életszínvonalat emelni a magyarországihoz képest. Jó kereset és baráti kapcsolatok, környezet kell, az a lényeg.

2012. nov. 19. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha teheted Kanadaba menj. En egy eve voltam London Ontario ba. 3honapot toltottem kint es kellemes csalodasok ertek. Tevhit hogy ott hidegebb van, persze eszakon hidegebb van de delen melegebb van mint itthon es kevesbe borongos az ido. Minimalber oan 470000HUF atszamolva es emellet Minden olcsobb vagy hasonlo aron van! Ado,ruha,benzin,auto olcsobb ami dragabb az a szallas.

Az emberek olyan kedvesek hogy majd elolvadnak es nagyon gyorsan be tudsz illeszkedni.

Ahol en voltam nagyon kozel voltak a tengerek 20perces utak voltak, new york is viszonylag kozel van 8oras ut.

En oda tervezem az eletem de sajnos nem konnyu kijutni meg ugy sem hogy rokonom is van ott.

Egyebkent megkerdezhetem hogy neked milyen lehetoseged van kanadaba ?

2012. dec. 7. 16:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Építész mérnök vagyok.Semmi konkrét nincsen, csak elakarom hagyni az országot, mert nem látok jövőt a gyerekemnek.
2012. dec. 16. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Rétoromán.
2013. jan. 31. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Menj Lausanne-ba, ott nincs annyi hajléktalan, meg bevándorló, mint Zürichben, és klasszisokkal jobb hely. Már ha tudsz franciául...
2013. jan. 31. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!