Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy sokszoroznátok meg 1,5...

Hogy sokszoroznátok meg 1,5 millió forintot?

Figyelt kérdés

Egy pár évvel ezelőtt mindenki az első millió megszerzéséről beszélt, mintha már milliói lennének. Mindenki tudta mit csinálna vele, de senki nem osztotta meg a titkát (már ha tényleg volt).

Komoly válaszokat várok, mégpedig azért, mert ha valaki tényleg működőképes módszert tud ennyi pénz megsokszorozására mondjuk 1 éven belül, annak felajánlok 20%-ot a nyereségből!

Nem érdekel: forex, vendéglátás, illetve egyéb hasonló baromságok. Nem korlátozom magam sehova, tehát akár kontinenseken átnyúló lehetőségek is érdekelnek.

2012. nov. 3. 16:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
76%

Kisállat kereskedést nyitni ma MO-n a világ baromsága.

Sok helyen kajára sincs pénze a népnek, nemhogy hörcsögre! Napi 3 vevőből meg nem élsz meg.

2012. nov. 8. 07:46
 32/39 Flector 67 ***** válasza:
57%
Hát a fodrász szalon csak akkor jó ötlet, ha már tényleg nagyon profi vagy, és már nagyon nagy kliensköröd van. Aki követne Téged az új szalonodba is.
2012. nov. 8. 08:16
 33/39 anonim ***** válasza:
75%
Valamilyen prémium kategóriás szolgáltatás, amilyen még nincs jelen a piacon. Nekem van ötletem, de azt én valósítom meg, tehát nem fogom konkrétan leírni :D
2012. nov. 8. 13:27
 34/39 anonim ***** válasza:
Tőzsdézés, ha valaki jól megtanulja akkor nem csak a szerencsén múlik. Deviza tőzsde. Forex miért "baromság"?
2012. nov. 21. 12:27
 35/39 anonim válasza:
19%

Árulj drogot. Nagy tételnél van kedvezmény. Akár fél áron is megkaphatod, majd 2x annyiért adod, amennyiért vetted.

Rizikós, de még mindig ebben van, és lesz is a legnagyobb pénz.

2012. nov. 23. 13:58
 36/39 anonim ***** válasza:
A legbiztonságosabb a magyar államkötvény. Aki sokkal nagyobb hozamot szeretne, de nem akar tőzsdézni, annak ajánlom: [link]
2012. nov. 24. 14:14
 37/39 anonim válasza:

Kedves kérdező! Nekem van egy jó ötletem! TÉNYLEG jó ötlet. Sajnos nekem nincs pénzem hozzá. Nincs rizikó sem benne. Szívesen megosztom veled mert annyi lejött ebből a nevetséges odaszólogatásból,hogy meghálálnád a dolgot.

Nem kell hozzá semmiféle vállalkozónak lenni. Ha még aktuális a dolog keress fel.

2013. márc. 30. 15:37
 38/39 anonim ***** válasza:
Na milliárdos vagy azóta kérdező? :DDDDDDDD
2019. máj. 28. 12:02
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, sajnos a kérdés kiírásakor a minimálbér 93ezer HUF volt, ma 149e HUF, tehát tulajdonképpen megmásfélszereződött. Tehát a kérdező másfél millája ma kb lenne 2250000,-Ft. Azaz kettő és negyedmillió.

Passzív jövedelem kialakítására ez sajnos nagyon kevés tőkeösszeg. Egy bérbeadható ingatlant sem tudsz venni belőle.

Hosszútávon el lehetne indítani egy olyat, hogy ez önerő és a többi hitel egy ingatlannál és a hitel havi törlesztő vagy annál nagyobb összegért bérbeadod, így egy ideig nullszaldós lenne, majd kitermelné idővel a pénzt és átfordulna pozitívba, de ez nagyon hosszútávú.

Egy ilyen kétmillás összeg viszont adhat simán egy nyugodt fél évet meló nélkül úgy, hogy valami jól kereső szakmára is kiképezteted magadat. CNC vagy programozás, stb stb stb.

De ezzel végülis a munkaerőpiaci értékedbe fektetsz, tehát nem passzívjövedelem-forrás.

Adott esetben szántóföldvásárlás és annak bérbeadása, plusz állami támogatást kaphatsz, de nem ismerem ezt a területet, úgyhogy ez erősen tipp csak.

2019. máj. 28. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!