Hogy sokszoroznátok meg 1,5 millió forintot?
Egy pár évvel ezelőtt mindenki az első millió megszerzéséről beszélt, mintha már milliói lennének. Mindenki tudta mit csinálna vele, de senki nem osztotta meg a titkát (már ha tényleg volt).
Komoly válaszokat várok, mégpedig azért, mert ha valaki tényleg működőképes módszert tud ennyi pénz megsokszorozására mondjuk 1 éven belül, annak felajánlok 20%-ot a nyereségből!
Nem érdekel: forex, vendéglátás, illetve egyéb hasonló baromságok. Nem korlátozom magam sehova, tehát akár kontinenseken átnyúló lehetőségek is érdekelnek.
Mekkora gyökér vagy kedves kérdező.
Szerintem semmit nem értesz a pénzügyekhez. Örököltél 1,5 milliót, és azt hiszed, hogy a világ pénzügyi mogulja vagy. Senki nem fogja leírni, hogy fektess be így és így, mert max felvesz 1,5 milliót kölcsönre, és több pénzt szerez belőle, mint a te kis 20%-oddal. Főleg úgy, hogy minden válaszadót legyökerezel, semmire nem vagy nyitott. Fektesd be a saját elképzeléseid szerint, mert mindenki más úgyis nyomorék szerinted.
egy kicsit elharapódzott a dolog úgy érzem. tisztázzunk pár dolgot:
1: nem örököltem
2: nem tanácsot kértem, ha visszaolvasol, akkor láthatod. tudok pénzt csinálni magamtól
3: nyitott vagyok új dolgokra, de nem értek a tőzsdéhez, jópár barátom bukott rajta hatalmasakat, inkább elkerülném, ezért írtam, hogy nem érdekel a forex sem.
4: nem mindenki tud felvenni kölcsönt, de attól még lehet jó ötlete
igazából nem tudom mit is vártam. magyarország 2012, ahol nem láttok az irigységtől. másik kategória a lehúzós "tudok egy jó bizniszt tezsvérem".
de már az sem jó, ha felajánlom. szomorú és szánalmas. ha nekem anno lett volna ilyen lehetőségem, biztos élek vele, nem fikázni meg kötözködni kezdek.
el kéne gondolkodni 1-2 embernek...
Ha az az 1-2 millió magyar forintban van, az sajnos karcsú.
Ez olyasmi jellegű dologra lenne elég, hogy beszállj valami értékesítésbe és amíg nem indul be, addig is van miből megélned. Egy ütős weblapot megcsináltatni és belefogni egy webáruházba például. Azt lehet úgy is csinálni, hogy nincs árukészleted, csak stabil és biztos beszállítóid és olyan feltételekkel veszel fel megrendelést, hogy legyen időd beszerezni és továbbküldeni az árut. És azonnali a megtérülés.
Vagy elmehetsz valamelyik nagy, franchise rendszerű ingatlanos céghez alvállalkozónak. Pártízezerből elindulsz, kapsz irodát, számítógépet grátisz, csak oda kell tenned magad. Na ezt áthidalhatod ezzel a pénzzel.
Ha mondjuk lenne legalább egy 5-6 millád, akkor más ötleteim lennének :)
egók harca... de nem értitek a kérdést.
nem befektetést keresek, nem új vállalkozást akarok indítani. annyi csupán, ha valaki lát valamiben fantáziát (mit érdemes honnan hozni, új találmány, ami tényleg működik, új weblap olyan szolgáltatással ami még nincs, stb...) nyitott szemmel járok, de több szem többet lát. érdekelnek új, érdekes dolgok, amiket esetleg nem veszek észre. kreatív, nyitott emberek új ötleteire vagyok kíváncsi. mindent meg lehet oldani olcsón, ha hiszitek, ha nem. az meg, hogy kinek mennyi pénze van, kedves Flector 67, rohadtul nem érdekel senkit, mert ettől függetlenül te sem tudtál érdemben hozzászólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!