Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy sokszoroznátok meg 1,5...

Hogy sokszoroznátok meg 1,5 millió forintot?

Figyelt kérdés

Egy pár évvel ezelőtt mindenki az első millió megszerzéséről beszélt, mintha már milliói lennének. Mindenki tudta mit csinálna vele, de senki nem osztotta meg a titkát (már ha tényleg volt).

Komoly válaszokat várok, mégpedig azért, mert ha valaki tényleg működőképes módszert tud ennyi pénz megsokszorozására mondjuk 1 éven belül, annak felajánlok 20%-ot a nyereségből!

Nem érdekel: forex, vendéglátás, illetve egyéb hasonló baromságok. Nem korlátozom magam sehova, tehát akár kontinenseken átnyúló lehetőségek is érdekelnek.

2012. nov. 3. 16:56
1 2 3 4
 21/39 Flector 67 ***** válasza:
56%

Kérdező, az a baj, hogy kivételesen buta vagy és mellé még szorgalmas is.

Te magad se tudod mit akarsz a pénzzel. Nem akarod befektetni, de jó lenne megsokszorozni:) Fogalmad sincs a pénzügyekről.

2012. nov. 5. 17:01
 22/39 Flector 67 ***** válasza:
51%
Mellesleg azért írtam, hogy jóval több van nekem, mert rögtön irigységgel gyanúsítottál.
2012. nov. 5. 17:06
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

Flector!

Az a baj, hogy buta, és mellé nem szorgalmas.

Ha tényleg lenne szorgalma, és kitartása, akkor alapítana egy olyan céget, aminek olyan a profilja, ami egybe vág az ő szakértelmével. A későbbiekben pedig akár ki is vonulhatna a dolog mögül. Pl, ha 1,5 milliója van, simán nyithat egy design vállalkozást, stb. Ott a befektetendő kezdőtőke relatív alacsony, javarészt marketing költségekben merül ki. (Immat. javak vásárlására + info fejlesztésre pedig van jó néhány NFU-s project is, ahogyan munkahelyteremtésre is.)

De a srác azt várja el, hogy neki semmit ne kelljen csinálni, valaki 20%-ért szopjon neki, és meggazdagodjon. Na ez ennyi pénzből nem fog menni...

2012. nov. 5. 18:13
 24/39 A kérdező kommentje:

Miért én vagyok a buta amikor ti nem értitek a kérdést??!

Ha bárki elolvasta volna mit írtam a kérdés alá, talán érthető lenne. Nem várom, hogy más dolgozzon helyettem.

Még egyszer leírom: csupán a pár évvel ezelőtt hőn áhított első milliós álmodozásokra lettem volna kíváncsi.

Már nem várok több választ, ha lehet, inkább ne írjon senki. Tudom, hogy ez nem nagy pénz, de valakinek hatalmas összeg!

Az, akinek ez sok, többet lát benne és igazából az ő válaszaik érdekeltek volna. Remélem így már világos.

Még egyszer leírom: NEM VÁROK TÖBB VÁLASZT! Köszönöm!

2012. nov. 5. 23:00
 25/39 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező kérésére eltüntették a válaszaimat? Ezért érdemes tanácsot adni ezen az oldalon.
2012. nov. 6. 07:44
 26/39 Flector 67 ***** válasza:
64%

Kérdező!

Lehet már nem olvasod el, mert játszod a durcás ovist. Te írtad, hogy befektetni nem szeretné. Akkor mit akarsz? Mindenhova be kell fektetni. Egy kutatásba is. Tehát alapvetően nem érted a dolgokat. Ami nem baj, csak akkor ne okoskodj.

2012. nov. 6. 08:07
 27/39 A kérdező kommentje:

Nem kértem válaszeltüntetést.

Flector! Az egód kinőtt kinőtt téged. Nem tudom mit hiszel magadról. Nem azt írtam, hogy befektetni nem akarok, ezt befektetésnek szánom, de más ötletébe, olyanba, ami kézzelfogható, megvalósítható, újdonság, ami nekem még nem jutott eszembe. Amiért tenni kell. Nem érted a kérdést, te ne okoskodj!

Hasznos válaszod nem volt, csak engem fikáztál végig.

Írj még egyet, legyen tiéd az utolsó szó, úgysem bírod ki. :) Tudod, okos enged... :)

Attól függetlenül, utoljára: NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT! Köszönöm!

2012. nov. 6. 10:09
 28/39 Flector 67 ***** válasza:
53%

Nem hiszem, hogy nagy egóm lenne. Csak nem szeretem, ha valaki olyan témában okoskodik, amiről fogalma nincs. Mert neked sajnos a pénzügyekről nincs, ez látszik.

Te magad írtad előbb, hogy nem befektetést keresel. Vagy már azt sem tudod mit írtál le?

Még egyszer mondom, nem is tudod mit akarsz. Inkább maradj a munkádnál, a pénzedet meg tedd be kamatozni, mert senki nem tudja megsokszorozni.

Egyébként jól áll neked ez a durcis ovis szerep.

2012. nov. 6. 10:14
 29/39 anonim ***** válasza:
22%

Én tudok olyan vállakozást a piacon, ami nagyon új, hiánypótló lenne és nagyon meg lehetne gazdagodni belőle.

Épts örökmozgót! Ebből momentán hiány van a piacon!

2012. nov. 7. 11:11
 30/39 anonim ***** válasza:
5%

ami jó ötlet szerintem:

fodrász szalon! nekem már van konkrét elképzelésem. ha egyszer lesz rá keretem akkor tuti nyitok egyet.

előző fodrászomhoz az egész megyéből járnak mert olyan jól dolgozik, 300ezer fölött keres havonta. én mondjuk váltottam mert a mostani egy gyerekkori barátom és közelebb is lakik de az előző tényleg nagyon ügyes :)

a másik opció egy igazi minőségi kisállat szaküzlet. kevés van ami jó és ért hozzá az eladó. én is csak azért járok oda ahova járok mert az eladó nem sík hülye és csak jó minőségű termékeket árulnak (még az olcsóbbak is jó minőségűek). valszeg ha elterjedne, hogy nálad értelmesek az eladók és jó a termékek minősége, és az állatok is szépek és egészségesek és nincs 5-6 hörcsög egy terráriumba benyomorítva, akkor lenne forgalom is. én se vásárolok akárhol...mindent de szó szerint mindent megnézek. pl szeretek csak úgy bemenni egy kisállat kereskedésbe és tesztelni az eladót, hogy tudja e mit árul vagy csak árul.

a kereted nem tudom melyikre elég, nem számoltam még ki egy üzlet alapításának költségeit. viszont én ezekben gondolkodok. ugyan könyvelő lesz belőlem ha végzek a sulival (persze csak a mérlegképes után lehet az emberből igazi könyvelő :)) de egyszer ha lesz rá lehetőségem akkor szeretnék egy saját vállalkozást a fentiek közül.

2012. nov. 8. 03:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!