Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért nem vásárolnak az...

Miért nem vásárolnak az emberek? Mi ez a vásárlási kedvetlenség? Kereskedők mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés

Tettem fel aprodra 100 cipőt. Köztük bőr csízmákat potom pénzért. Senki nem vásárol, csak kattintgatnak az emberek. Mi van most? Ennyire nincs pénz?

Kereskedők mit tapasztaltok? Mi megy most a legjobban? Mi az amit megvesznek még az emberek? Már ruhára sem telik?

2012. nov. 2. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a cipő tipikusan az a termék, amit nem neten vennék meg, mert annál hiába tudom, hogy 39-es kell attól még lehet tök kényelmetlen, szóval szerintem itt van a bibi. A másik meg amit már írtak is...használt cipőnél rizikó, hogy nem kapsz-e el mondjuk egy gombás fertőzést az előző viselőjétől.
2012. nov. 2. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Teszveszen ls vagterán nem igazán vesznek az emberek 5-6ezerért cipőt, annyiért már boltban is kapnak amit fel i tudnak próbálni. Valószínűleg ezért nem veszik.. Próbáld ki az 1 forintos árat valamelyiknl, hátha úgy sikerül valamennyiért eladnod.
2012. nov. 2. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
használt csizma 6 ezerért, ez eléggé sok érte...
2012. nov. 3. 07:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Drágának tartják.

Egy hete vettünk cipőboltban vadi új bélelt bőr csizmát 7ezerért. Fel lehetett próbálni, adtak rá garanciát is. Több csizmát felpróbáltunk és más típusú csizmából más számú volt jó. Szóval látatlanban a számozásra nem adhatsz.

2012. nov. 3. 08:31
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, h neten nem vásárolnak az emberek, de épp tegnap voltam az Arénában, tele volt fiatalokkal és nem csak nézelődtak, volt ruhabolt, ahol nagyon hosszú sor volt a pénztárnál és nem olcsó boltok voltak.
2012. nov. 3. 08:33
 16/18 A kérdező kommentje:
egyébként nem igaz hogy nincs kereslet a netes használt ruhákra, mert sokan nézik. Igazatok lehet, drágán tettem fel. lejjebb veszem az árakat. köszi a válaszokat!
2012. nov. 3. 12:14
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint te nemrég tetted fel a cipőket.Nos, megnyugtatlak, nem a közelgő karácsony miatt van a vásárlási kedvetlenség.Mi már lassan egy éve hirdetjük a különféle cuccaink, nincsenek rossz állapotban, divatos cipők, ruhák, nagyon olcsók, van pl 500Ft-ért szép cipő,még ennyiért sem kell.Én vásárlási szándékkal böngészem ezeket az oldalakat és azt látom, hogy fillérekért vannak fönt jó cuccok, hónapok óta, újra és újra felrakják ezeket, de nem viszi senki.Igen, akinek van pénze, az újat vesz a boltban, akinek meg nincs pénze, az ruhára, cipőre, már 1 Ft-ot sem költ, örül, ha kifizetheti a kaját meg a rezsit.
2012. nov. 3. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

vásárolnak azok, csak olyan dolgot dugj az orruk alá amiért hajlandóak fizetni.

Cipőt az ember szeret személyesen venni, mert ott fel is tudja próbálni...

2012. nov. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!