Mit utálsz az MLM-es kozmetikai cégekben (Avon, Oriflame)?
Mindenki egyéni döntése hogy melyiket szereti vagy melyiket nem ... esetleg egyiket sem. Én azért megosztanám veletek hogy miért vagyok Oriflame párti. Nem akarom sarazni az Avont. De azt tudni illik róla hogy állatkísérletek csinál ( mielőtt oltanátok hogy mit is jelent az előbb nézzetek utána). Nem vagyok sem állatvédő és semmi hasonló, de a jövőben szeretnék az lenni. Jelenleg azt tehetem hogy nem támogatom az Avont mert állatkísérleteket csinál, és semmi olyan terméket nem amelyik csinálja. Nem hiszem hogy ti kedves Avonosok örülnétek ha a kedves macskátok, kutyátok, hörcsögötök stb. egy elég komoly állatkísérlet részese lenne és ő felelne a te szépségedért....
Az Oriflame fel is tüntette hogy nem csinál állatkísérletet és a jövőben sem teszi ezt, minden ilyen kozmetikai céget támogatok, abban biztos lehet! ORIFLAME A JOBB! EGYÉRTELMŰ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!