Avon Oriflame egyszerre?
Sziasztok!
Szeretnék Avon és Oriflame tanácsadó lenne egyszerre. Lehetséges ez? Nem szabályellenes?
Kíváncsi vagyok mind2-re szóval minden vélemény jöhet azoktól akik egyiknél vagy min2nél dolgozik.
Nem.
Minden 2. ember avonozik. Tele van a város avonos boltokkal. Én azért csinálom, hogy megkapjam a kedvezményt és az ajándékokat, de csak a családnak rendelek belőle.
Az oriflame már másabb, az nem csináljál olyan sokan, de az drágább és nem is ismerik sokan. Itt nincs postaköltség a rendelésnél, akkor sem ha csak egy 300 forintos szappant rendelek. (Az avonnál 5000 forint felett nincs posta.) Én személy szerint jobban kedvelem az oriflamet, de ezeket is csak a családnak rendelem.
Nem éri meg üzletszerűen csinálni, ugyanis az embereknek nincs pénze, így inkább megveszik a bóvli, olcsó kozmetikumot, ha nincs is minősége akkor is.
Nekem legalább is ez a tapasztalatom.
Egyszerre úgy lehet csinálni,ha csak rendeléseket veszel fel.Csapatot pedig csak az egyikben építhetsz.
Andi,független Oriflame szépségtanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!