Melyik iskolaszövetkezet a jobb, a fürge diák vagy a meló diák? Egyszerre lehetek két iskolaszövetkezetnél bejelentkezve?
Tavaly regisztráltam a fürge diáknál, azt hittem milyen jó lesz. Elég sokat keresgéltem az oldalulokn, újságokban is, hogy találjak melót a nyárra, de így nem jártam sikerrel. Hatalmas szerencsével és protekcióval tudtam dolgozni 1 hónapot, azt is magamnak találtam, a fürge diákkal csak szerződést kötött a cég, ahol dolgoztam és én. Most detto ez a helyzet, már most keresgélek melót, mert jó lenne nyáron dolgozni, de amiket találok valamiért mind nem jó pl. 18+ embereket keresnek, csak fiúkat keresnek stb.
Pedig mindenképp szeretnék dolgozni a nyáron. Arra gondoltam, hogy megpróbálom a meló diákot, hátha az sikeresebb lesz.
Lehetek egyszerre két iskolaszövetkezetnél bejelentkezve? És szerintetek melyik a jobb a kettő közül?
16/L
én most 4 iskolaszövetkezetnél is tag vagyok, mindegyik által dolgoztam már
de csak az egyiknél dolgozom jelenleg, szóval lehetsz mindkettőnél tag, nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!