Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe érdemes belefogni?

Mibe érdemes belefogni?

Figyelt kérdés
Lehetnék stílusos, hogy "like"-olja az, aki egyet ért velem. Ti nem unjátok a folyton robotot, hogy amit megkerestek, el is költöttök, elviszi a rezsi? stbstb?? Nem unjátok, hogy gyárban melóztok kevés pénzért? Most nem azért írok, hogy írjátok, hogy de nincs más meg ilyenek. Ha van az embernek megtakarítva pénze. Nincs valami jó ötlet amibe érdemes belefektetni? Nekem van valamennyi és most pl hogy melónélküli lettem, keservesen várom azt, amikor már hozzá kell nyúlni. És itt már nem a számlaszámon lévőt értem, mert azt már két hónapja, úgy, hogy jön egy kis járadékom felélem. érdemes pár százezret aranyba fektetni? vagy van értelme annak is? várni, hogy mikor van jó gramm átvételi árja, és ilyenkor megvenni amikor mondjuk ballagási akciók vannak? Nem vagyok gazdag, de szakmámba nincs lehetőség, viszont gyárakba, ahol egymást ölik az emberek már unok lenni. ( nincs családom vagy ilyesmi, tehát magamnak tartozok elszámolással ezen a téren. Ötletek?
2012. ápr. 29. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De nem azért kell vállalkozást csinálni, hogy legyen mit dolgozni napi 10 órában, mert ezzel az erővel akár a kertet is kapálhatnád. Hanem azért hogy megélj belőle egy mondhatni átlag feletti szinten.

Sose értettem azokat akik vállalkozni akarnak és ilyen havi 100e-es profitot lőnek be maguknak. Ennyit bármely "gyárban" megkapnak.

2012. máj. 8. 10:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Ebben igazat adok neked. Én is ezen a véleményen vagyok, bár, a százezer ft itt keleten azért necces. itt tényleg 70-80-ra jön ki,szóval érted...

Itt a befektetéshez kevés válalkozásba fektetni ami nekem van, ilyenbe gondolkodok, hogy arany vagy tőzsde.

2012. máj. 9. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Aranyról szerintem lekéstél, a tőzsdéhez meg vagy értesz vagy megfizetsz valaki aki ért, esetleg megtanulod de az nem 2 nap
2012. máj. 9. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Őstermelés, mezőgazdaság. A hiedelmekkel ellentétben, van benne pénz, csak le kell győzni az előítéleteket.
2012. máj. 12. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Én csak annyit szerettem volna jelezni, hogy nem belefogni kell, hanem kőkeményen tájékozódni. Ki kell derítened mi az ami a jövőben nagyon fel fog futni, és azzal kell foglalkozni.
2012. máj. 18. 11:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, de minden dolog kockázattal jár egyben, amibe muszály belemenni néha mert csak akkor derülhet ki, hogy jó döntést hoztunk e. Sok embernek se türelme, vagy mersze nincs ehhez, főleg, ha nem könnyen szerzett pénzét kell, hogy kockára tegye.
2012. máj. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!