Mihez kezdenétek az alábbi összeggel?
Figyelt kérdés
Várható egy óriási összeg az elkövetkező pár hónapban hogy hozzámkerül. Szeretnék vállalkozni valamit de nem boltot mert annak nem látom értelmét (megyeszékhelyen lakok, sok multi, stb). Gondoltam hogy valamelyik üdülőöveztben (Balaton, Velencei tó, H.szoboszló,stb.) házat, lakást apartmant vennék és kiadnám a szobákat. Mennyire éri ez meg illetve kell e hozzá idegenforgalmi véghzettség, stb? Külföldre (még) egyenlőre nem szándékozom kimenni.2009. jún. 21. 10:12
21/23 A kérdező kommentje:
egy jó tanács és ez mindenkinek de főleg Neked! Ne adjátok fel az álmaitokat és ne legyetek kicsinyesek a vágyaitokban. Furcsa de sose hagytam hogy a való élet eltántorítson attól amit szeretnék csinálni és mindig engem igazolt az Élet. Most gyakorlatilag azt mondhatom szerencsés vagyok mert Minden sikerül elérnem amit szerettem volna. de ehhez kitartás kell és hogy dolgozzatok a vágyaitok elérésén! Sok sikert mindenkinek!
2009. jún. 26. 19:25
22/23 anonim válasza:
Nem hoztál ki a sodromból. Most már látom, hogy te egy rendes emberke vagy. Köszönöm, köszönjuk szépen.
23/23 anonim válasza:
meg van már az óriási összeg ? jó lenne ha nagyságrendet írnál mert van egy óriási üzleti ajánlatom. vereskati@gmail.com Ide írj ha érdekel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!