Mihez kezdenétek az alábbi összeggel?
add nekem:)
amúgy sztem nem hülyeség,amit kitaláltál,de nem értek hozzá,szóval inkább nem okoskodom bele:)
vennék belöle egy chevy camarot:D
a ház sem lenne rosz megoldás de emiatt a válság miatt nem nagyon lesznek vevök rá!én a hejedben vennék 3 olcsobb lakást max 10 misiig panelt vagy valamit...ezt kiadnám albérletbe diákoknak vagy akinek akarod olcson!!!pl havi 30 e ebböl egy honapba máris van 90 ezred plusz a megmaradt 10 20 milio ezt meg lekötöd,és mijen jo lesz ha pl 20 év mulva meg abból megélsz!késöbbre is gondolni kell!de te tudod
Tedd be bankba, 3 havi megújuló folyamatos lekötésre, ill. államkötvényeket vegyél belőle.
A havi pénzed tényleg biztosítva van így életed végéig a kamatokból - úgy, hogy közben nem kell elköltened a pénzedet!
Nem kell feltétlenül az összes kamatot rögtön elköltened - az inflációval ugyanis egyre értéktelenebb lesz a pénz, és többet kell majd kivenned belőle. De így is kitart életed végéig.
Szomorú, hogy ma a világben bármiféle termelő munkánál 100%-kal jobban "fial" a bankban a pénz.
Nem vennék üdülőövezetben Magyarországon befektetési céllal lakást. Minden szobáztató szenved.
Ha üdülőhely akkor inkább egy horvát apartmann.
Lakást pesten kell venni a belvárosban, az kiadható.
De leginkább azt tanácsolnám keress fel egy vagyonkezelőt, múlttal rendelkező magyar céget (több is van ilyen quaestor, cashline, concorde stb.)velük beszéld meg a kérdést.
Persze engem is megbízhatsz, de ez nem a reklám helye! :)
Biztosítási ügynököket kerüld el messzire, azok nem értenek a befektetéshez!
Egy jól diverzifikált kötvény/részvénybefektetéssel néhány év alatt megduplázhatod a tőkéd! Erre egy ingatlannal évtizedet kell várni.
Aki meg azt mondja, hogy egy részvénybefektetéssel elbukhatod a teljes vagyonod meg ilyenekkel riogat, annak annyi köze van a pénzpiachoz, mint a politikusainknak a szakértelemhez.
Nem kell kapkodnod! Tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!