Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mihez kezdenétek az alábbi...

Mihez kezdenétek az alábbi összeggel?

Figyelt kérdés
Várható egy óriási összeg az elkövetkező pár hónapban hogy hozzámkerül. Szeretnék vállalkozni valamit de nem boltot mert annak nem látom értelmét (megyeszékhelyen lakok, sok multi, stb). Gondoltam hogy valamelyik üdülőöveztben (Balaton, Velencei tó, H.szoboszló,stb.) házat, lakást apartmant vennék és kiadnám a szobákat. Mennyire éri ez meg illetve kell e hozzá idegenforgalmi véghzettség, stb? Külföldre (még) egyenlőre nem szándékozom kimenni.
2009. jún. 21. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy óriási összeg? Mennyi?
2009. jún. 21. 10:48
 2/23 A kérdező kommentje:
ááá kimaradt. Kb 40-50 millió forint lenne.
2009. jún. 21. 10:57
 3/23 anonim válasza:

add nekem:)

amúgy sztem nem hülyeség,amit kitaláltál,de nem értek hozzá,szóval inkább nem okoskodom bele:)

2009. jún. 21. 11:38
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Budapesten, a központban, a VI. vagy a VII. kerületben, két lakást 20-20 millióért, majd 5-5 millióért újítsd fel, rendezd be őket. Most nagyon jók az árak. Ez a legbiztonságosabb befektetés. Az üdülőövezet nem jó, szezonális csak, s egyre kevesebb a turista. Csak Budapesten érdemes befektetni, mármint a határon belül.
2009. jún. 21. 12:14
 5/23 anonim ***** válasza:

vennék belöle egy chevy camarot:D

a ház sem lenne rosz megoldás de emiatt a válság miatt nem nagyon lesznek vevök rá!én a hejedben vennék 3 olcsobb lakást max 10 misiig panelt vagy valamit...ezt kiadnám albérletbe diákoknak vagy akinek akarod olcson!!!pl havi 30 e ebböl egy honapba máris van 90 ezred plusz a megmaradt 10 20 milio ezt meg lekötöd,és mijen jo lesz ha pl 20 év mulva meg abból megélsz!késöbbre is gondolni kell!de te tudod

2009. jún. 21. 12:39
 6/23 anonim ***** válasza:
nem éri meg lakást venni belőle. Bár ha találsz nagyon olcsón azt megéri, később eladni egy kis haszonnal. Ennyi pénzből havi szinten kereshetnél félmilliót csak úgy ha bent tartod a bankban. szerintem jobban megéri mint 3 lakásból szedni a max 60.000-es albérletet.
2009. jún. 21. 13:01
 7/23 anonim válasza:
hhuuuuu aj kölcsön nekem XD csak egy kéne:)
2009. jún. 21. 13:05
 8/23 anonim ***** válasza:

Tedd be bankba, 3 havi megújuló folyamatos lekötésre, ill. államkötvényeket vegyél belőle.

A havi pénzed tényleg biztosítva van így életed végéig a kamatokból - úgy, hogy közben nem kell elköltened a pénzedet!

Nem kell feltétlenül az összes kamatot rögtön elköltened - az inflációval ugyanis egyre értéktelenebb lesz a pénz, és többet kell majd kivenned belőle. De így is kitart életed végéig.

Szomorú, hogy ma a világben bármiféle termelő munkánál 100%-kal jobban "fial" a bankban a pénz.

2009. jún. 21. 13:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Ja: és TÖBB bankba! Az ördög nem alszik...
2009. jún. 21. 13:45
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem vennék üdülőövezetben Magyarországon befektetési céllal lakást. Minden szobáztató szenved.

Ha üdülőhely akkor inkább egy horvát apartmann.

Lakást pesten kell venni a belvárosban, az kiadható.

De leginkább azt tanácsolnám keress fel egy vagyonkezelőt, múlttal rendelkező magyar céget (több is van ilyen quaestor, cashline, concorde stb.)velük beszéld meg a kérdést.

Persze engem is megbízhatsz, de ez nem a reklám helye! :)

Biztosítási ügynököket kerüld el messzire, azok nem értenek a befektetéshez!

Egy jól diverzifikált kötvény/részvénybefektetéssel néhány év alatt megduplázhatod a tőkéd! Erre egy ingatlannal évtizedet kell várni.

Aki meg azt mondja, hogy egy részvénybefektetéssel elbukhatod a teljes vagyonod meg ilyenekkel riogat, annak annyi köze van a pénzpiachoz, mint a politikusainknak a szakértelemhez.

Nem kell kapkodnod! Tájékozódj!

2009. jún. 24. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!