Ha megnyernétek a Lottó 5-öst mihez kezdenétek a pénzel?
Ha Lottó 5-ös =1 milliárd forint,
akkor 500milliót betennék a bankba,
a másik 500 millióból a családomnak elosztogatnék 250m-et,
a maradékon pedig vennék egy szép házat,elektronikai cuccokat,ruhát is esetleg..
16/F
Először megvalósítanám régi nagy álmomat: létrehoznék egy állatmenhelyet.
Utána nem költeném ész nélkül a pénzt, letenném a nagy részét a bankba. Persze utazgatnék a világban és a családtagjaimat segíteném. Hirtelen ennyi jutott az eszembe :D
Először is nem szólnék senkinek egy szót sem.
A felét jótékony célra költeném.pl beteg, idős emberek segítése
Biztos nem nagyzolnék,inkább vennék ingatlanokat,földeket.Utazgatnék, de nem 5csillagos szállodákban szállnék meg medence parton koktélokat szürcsölve, hanem igazi bakancsos túrákban gondolkodom.Talán felújítanám a házunk, de nem úgy, hogy látszódjon a nyeremény mérete, hanem csak szolídan illetve sok pénzt költenék a saját és szeretteim egészségére.
22l
Én létrehoznék egy alapítványt a tehetséges és okos diákok támogatására. Nagyon hiányzik, valamiért nálunk mindenki csak a nagyon szegény vagy kisebbségi diákokat támogatja, holott annak sokkal kevesebb értelmét látom, mint a jókat támogatni.
Nekem például most alig jár támogatás, pedig a legjobbak között van az átlagom, az ösztöndíj nevetséges összeg, a szociális támogatásról meg éppen lecsúsztam. Ezért dolgoznom kell, és így sokkal nehezebb jól tanulni, mintha csak azzal kéne foglalkozni.
Valószínűleg a munkahelyem otthagynám, hogy tanulhassak rendesen, és a jelenlegin kívül még legalább 2-3 diplomát megcsinálnék.
Közben a nagy szerelmemmel, a zenéléssel foglalkoznék, és koncerteket vállalnék.
Persze vennék egy nagy házat magamnak, meg utaznék is egy csomót. És segítenék a családomnak.
De az is lehet, hogy fognám magam, lelépnék, megvennék egy mediterrán tengerszakaszt vagy egy kis szigetet, és ott élném le az életem, lehetőleg távol mindenkitől :)
első dolgom lenne hogy számítógépet vegyek .
második házat vennék.
3. alosztanám a család közt hogy jol kijöjjenek.
többit bankba tenném. és azthiszem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!