Mennyibe kerülhet összehozni egy kissebb éttermet? A párom nagy álma egy saját vendéglö és én szeretném, ha beteljesülne a vágya!?
Nem hencegésnek szántam a válaszom. A kérdező kérdezett, leírtam az én véleményem. Nagyon sajnálom, ha némely emberekben sikerült lerombolni azt az illúziót, miszerint ha éttermed van, akkor reggel 7órától éjfélig bent kell lenned. Keményen megdolgoztam ezért az eredményért, még más 19 évesen szórakozott, én a saját sörözőmben dolgoztam. Lehet hitetlenkedni, és nem hinni.. mindig is hidegen hagytak az ilyen gondolatok és emberek. A Gyik.hu egy nagyon hasznos oldal. A segítségével számos olyan munkanélküli pincérrel és szakáccsal sikerült kapcsolatba kerülnöm, akik ki akartak törni, és szerettek volna dolgozni. Ez az oldal tele van remény vesztett emberekkel, akik szeretnének bizonyítani de, nincs rá lehetőségük. Az említett üzlethelyiségeket saját magam bérlem, és saját magam hoztam létre az éttermeket a semmiből. Cég tulajdonosként részt veszek a vállalkozás menetében, de a napi ügymenetre megvannak a megfelelő dolgozók, akik ellátják e feladatokat.
Büszke vagyok arra, hogy 93%-ban Magyar munkavállalóim vannak, és sok időt fordítok arra, hogy rátaláljak a tehetséges emberekre.
A jövőben is fogom ezt az oldalt olvasgatni, ugyanis munkaerő keresés szempontjából tökéletes.
Mások véleményét építő jelleggel elfogadom, de az irigykedőeket kihagyom.
A hitetlenkedő embereket szívesen várom egy étkezés erejéig, feltéve, ha rendelkeznek megfelelő anyagi háttérrel az igazi gasztronómia kipróbálásához. Meglátjuk ki nevet a végén..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!