Van 50 milliód. Mit csinálnál belőle hogy több legyen?
több díjat bezsebelt üzleti tervem megvalósítanám belőlle :) és szarrá keresném magam :)
De ha a neked van 50m És nem értesz a vállakozásokhoz akkor hiába mondan bárki bámit úgyse tudnád megvalósítani ja és ott van még az úgyse mond senki semmit max olyan aki maga se tudja müködik-e a dolog ugye magyar emberek közűl, 100ból 110vállakozást tud... ebből jo ha 1-2működik.
És mivel egy müködő üzleti terv értékesebb mint a pénz ezért várhatod a sültgalambot tovább...
Többször olvasok ehhez hasonló kérdéseket.
Szerintem a helyzet az, hogy senki sem fog rendes választ adni rá.
Nekem is van 2-3 tuti tippem, ebből egyet hamarosan elkezdek, a maradék kettőre még gyűjtöm a pénzt.
És itt jön a lényeg. BOLOND lennék elárulni a tervem.
Mert ha elárulom, akkor esetleg valaki előbb kezdené mint én, én meg pórul járnék.
Szerintem itt sokan vannak akik így gondolkodnak.
Akinek van egy kis esze, az nem mond semmit, nehogy mások ebből profitáljanak. Ha nagyjából megnézed a válaszokat, sablonos válaszokat fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!