Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van 50 milliód. Mit csinálnál...

Van 50 milliód. Mit csinálnál belőle hogy több legyen?

Figyelt kérdés
Mit csinálnál ha lenne 50 milliód konkrétan ? A lényeg hogy minél több pénz legyen belőle.
2012. jan. 9. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
egy sikeres vállalkozást.Már tudnám is hogy mi lenne az.(csak,hát nincs 50 millióm)
2012. jan. 9. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is vállalkoznék. Sőt 50 millióból még maradna 25-30 millió is. Talán jövőre be tudom indítani.
2012. jan. 9. 10:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Na jó de mit ? :)
2012. jan. 9. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

több díjat bezsebelt üzleti tervem megvalósítanám belőlle :) és szarrá keresném magam :)

De ha a neked van 50m És nem értesz a vállakozásokhoz akkor hiába mondan bárki bámit úgyse tudnád megvalósítani ja és ott van még az úgyse mond senki semmit max olyan aki maga se tudja müködik-e a dolog ugye magyar emberek közűl, 100ból 110vállakozást tud... ebből jo ha 1-2működik.

És mivel egy müködő üzleti terv értékesebb mint a pénz ezért várhatod a sültgalambot tovább...

2012. jan. 9. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Többször olvasok ehhez hasonló kérdéseket.

Szerintem a helyzet az, hogy senki sem fog rendes választ adni rá.

Nekem is van 2-3 tuti tippem, ebből egyet hamarosan elkezdek, a maradék kettőre még gyűjtöm a pénzt.

És itt jön a lényeg. BOLOND lennék elárulni a tervem.

Mert ha elárulom, akkor esetleg valaki előbb kezdené mint én, én meg pórul járnék.

Szerintem itt sokan vannak akik így gondolkodnak.

Akinek van egy kis esze, az nem mond semmit, nehogy mások ebből profitáljanak. Ha nagyjából megnézed a válaszokat, sablonos válaszokat fogsz kapni.

2012. jan. 9. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok pénzhez kétfajta ember ért, akinek sok van, illetve akinek semmije nincs.
2012. jan. 9. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Tőzsdéznék.
2012. jan. 9. 19:41
 8/10 anonim válasza:
Hát én megmondom, hogy mit csinálj vár a facebook részvények kijövetelére, aztán vegyél mindből, 3 év alatt 5 6 szorosára felmegy az ára. 3 év alatt csináltál 200 milkót ennyi azt meg újra megforgatod még vagy 2szer oszt milliárdos vagy 6 éven belül.
2012. jan. 11. 15:42
 9/10 anonim válasza:
Ze gazdag vagy? :(
2012. jan. 27. 22:29
 10/10 KUDETA ***** válasza:
Okosan ÉLNÉK! Mindig vannak futó trendek, amelyeket az elején érdemes elkapni: Most pl. vennék mondjuk a feléből egy lakást a belvárosban és folyamatosan kiadnám az airbnb-n keresztül külföldieknek...! vagy: vennék 5db 7 személyes autót és 5 sofőrrel reggeltől estig Oszkároznék!... vagy lesném az amerikai aukciós internetes portálokat és esetenként gombokért jutnék hozzá itthon súlyos pénzekért értékesíthető tárgyakhoz...! vagy látványsérült, európában is forgalmazott autót vennék szintén aukción az Egyesült Államokban és itthon eladnám..! vagy előfizetnék a The Motley Fool nevű internetes befektetési magazinra, amely ontja a hosszú távon a legjobb befektetéseket...! vagy megnézném milyen direkt értkesítői hálózat fut most a legjobban itthon és vásárolnék akár több poziciót is...!!!
2015. aug. 11. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!