Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem kevés de nem is túl sok...

Nem kevés de nem is túl sok pénzhez jutottam. Te mit csinálnál vele?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel hogy nyertél/kaptál stb pénzt. Mit kezdenél vele, hogy még többet csinálj belőlle?
2011. dec. 25. 03:11
 1/7 anonim ***** válasza:

az sokmindentol fugg...

kezdve az osszeg nagysagatol a lehetosegekig...

enny infobol nem lesz okos otlet

2011. dec. 25. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani, amíg nem tudjuk, mennyiről van szó.

Ha olyan nagy összeg, aminek már a kamataiból meg lehet élni, akkor én bankban tartanám, a tőkéhez sosem nyúlnék, és a kamataiból élnék. Így egész életemben biztosított lenne a jövedelem, mellette persze dolgoznék, és nem kéne félnem.

Többet nem akarnék akkor csinálni belőle, mert minek.

Ha nem ennyi pénzről van szó (amit feltételezek), akkor viszont egyrészt elgondolkodnék, hogy mire kell nagyon pénz. Ha nincs ilyen, akkor mire szeretnék nagyon pénzt? Mindenképp eltenném, és majd, mikor eljön az ideje, okosan költeném el, pl. egy nagyon nagy álmom megvalósítására. (Most is ezt teszem amúgy, mert egy amerikai utazásra gyűjtök már elég régóta, és még valószínűleg nagyon sokáig. :P)

De ez persze attól is függ, hogy most hogy állsz, családod hogy áll, stb...

2011. dec. 25. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat. és mi az, az összeg amiből a kamataiból már meg lehet élni?
2011. dec. 25. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

most mi matekozzunk helyetted jobarat???

:)

szamolj...

ma egy hosszu tavon bekotott betet 8,5%kamatot hoz egy ev utan...tehat ha beteszel mondjuk 10milliot,akkor egy ev mulva kapsz 850.000penzt(minusz kezelesi koltseg...)ha azt visszaosztod 12vel,akkor kijon havi 70.000re a reszed...nagyvonalakban...

a semmiert,teszem hozza...

ha mondjuk megvan mar mindened es nem koltesz semmire(ertsd>nem akarsz uj kocsit,lakast,yachtot,havonta tobbszazezerert qrvat,ruhatarat,akarmit)akkor sem lehet igy megmondani,hogy mennyi eleg havonta,leven ha unatkozol es sok penzed van,akkor irracionalis dolgokba is belemesz,elkezdesz utazgatni,mittudomen...

ehhez egyreszt ismerni kene teged,masreszt a hattered,sokmindent...

2011. dec. 25. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy a kamataiból élnék.

Valóban, az egy 10.000.000,- Ft feletti összegnél értelmes csak, és nyilván én úgy gondolom, hogy dolgoznék is mellette. (Mert amúgy sem bírnám ki, ha nem csinálnék semmit.)

Ha arra gondolsz, hogy olyan összeg, ami mellett már soha semmi pénzt nem kell keresni... Nos hát az azért szerintem már a százmilliónál kezdődik kb...

2011. dec. 25. 12:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi mindannyiótoknak a válaszokat:)
2011. dec. 25. 13:41
 7/7 Kyani_Gábor ***** válasza:

Keresnék egy viszonylag megbiható befektetést, vagy üzleti lehetőséget. Esetleg társulnék!

Ha egyik sem, és legalább 5-10e eurorol van szó, akkor tudnék ajánlani neked egy eléggé jól jövedelmező befektetést, ami igencsak új még a piacon!

Ha érdekel, priviben folytathatjuk!

G

2012. márc. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!