Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Keresd magad degeszre! Íme a...

Keresd magad degeszre! Íme a legújabb átverés?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom nagy kamu, hiszékeny, naív emberek csőbehúzására. Ismeri valaki?

2011. dec. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Én már hónapokkal ezelőtt megírtam a facebook oldalukon az embereknek, hogy le lesznek fejve, persze az írásomat gyorsan törölték :)

Én nem is értem, hogy lehetnek egyesek ilyen hülyék. Ingyen programot várnak, de persze ők keresni akarnak. Mit gondolnak, miből lesz pénz, ha ők maguk se fizetnek semmit? Persze, hogy nincs ingyen program, és nem is lesz.

2012. febr. 23. 15:49
 32/55 anonim ***** válasza:
0%

1. program: iwowwe.

Meg kell nézni, ki kell számolni. 75$=16 000 ft-nyi összegről beszélünk... tessék megnézni konkrétan hány ember kell, hogy ez megtérüljön.. Befektetésnek ez összeg? Te jó ég, hát mennyiből szeretnének itt az emberek pénzt csinálni, 1200 ft-ból? :)

Még jó hogy nem vállalnak jogi garanciát mások sikerére. Mit kelene írni a honlapon: "Akármilyen ügyetlen leszel, akármennyire nem látod át a rendszert, akármiennyire is csak 1200 ft-ból szeretnél meggazdagodni, és 16000 neked már csillagászati összeg, mi garantáljuk, hogy fél éven belül legalább 200-300 000 ft-ot fogsz keresni, s ha ez nem válik be a te hiányosságaidból,akor bizony jogilag beperelhetsz bennünket". Ezt kellene kiírniuk..? :)

Peace mindenkinek és szép napokat (ja és nem vagyok ám guru, két hete léptem be..) :)

Itt még vannak infók:

[link]

2012. febr. 25. 03:21
 33/55 anonim ***** válasza:

"(ja és nem vagyok ám guru, két hete léptem be..) :) "

Akkor érthető, hogy így beszélsz, hiszen minden új bepalizott ezt fújja :) Majd gyere vissza 2-3 hónap múlva :)

2012. febr. 25. 03:41
 34/55 anonim ***** válasza:
Szerintem mar annyi is eleg lenne, hogy nem allitanak hulyesegeket es mondjuk eleget tesznek a torvenyi felteletknek. 50.000 Ft-bol lehet csinalni 12 milliot 2,5 ev alatt. En igy jartam speciel. Most befektetnek ebbol talan ebbe masfelet, ha latnek valami ertelmet naluk, de konkretan nagy semmi az egesz amit csinalnak. Illetve nem, mert jo nagyokat allitanak, de semmi mogottes tartalom nincs, csak szep webiroda, es 20-ad rangu programok, sokan pedig az utolsoikat fizetik be, mert ok azt szajkozzak a levelukben, hogy minden csak rajtunk mulik es ok mar mindent elokeszitettek es kiprobaltak-ehez kepest teljesen mas a kep- , es ha le akarsz iratkozni, akkor azt hagyod jova, hogy "Koszonom, nem szeretnek megggazdagodni, meghagyom masnak ezt a lehetoseget" azaz, azt sugalljak, hogy ezzel te meggazdagodsz.. ami nem igaz valojaban. Szoval kihazudunk egy kis penzt sok emberbol. Ennyi az egesz lenyege. Lasd ok allitottak, hogy ingyenes programok is lesznek. Ha azzal indultak volna, es az abbol jovo beveteleket forgatnak ujra vissza mar masabb lenne a keplet, de igy... Akkor biztos eljutottal mar a facebookra is hozzajauk, nezd meg, van aki tobbszazas halozattal sem tud felmutatni 16 ezer forintot. van ilyen is, meg van olyan hataron tuli is, aki 100.000-et feketene be, de nem tud mibe, mert csak igergetnek nekik. sot van oylan ais, akli Asurantebe fizetett be, aztan felfuggesztettek a programot.. Tenyleg jo uzleti erzeked van am Neked is:-)))
2012. febr. 26. 20:08
 35/55 anonim válasza:

Tudj meg mindent 2012. legnagyobb átveréséről! Az alapító "sikeres üzletember" csődjéről és 7 millió forintos tartozásáról, százezernél több ember durva megvezetéséről!

- [link]

2012. febr. 28. 22:29
 36/55 Gery 30 ***** válasza:
100%

Kedves Hozzászólók,

nagyon díjazom a XXI. sz. új trendjét, a "Dobálózzunk a digitális hulladékkal"-t, de valami konkrétumot tud valaki erről az egészről? Guglizgattam, találtam is sok fórumbejegyzést, de sajnos a ködösítés megy pokolian, mert minden fórum esetében az MLM-es süketelés találkozik a szkeptikus idiotizmussal.

Olyasmit sikerült már összecsipegetnem, hogy valami pénzügyi befektetés ahol 1 forintból csinálnak 2 forintot, de persze semmi konkrétum, mert az MLM-es aki tud valamit az ködösít, a szkeptikus "marketingszakember" meg hajtogatja a piramisjátékos b@aromságát!

Úgy látom,hogy a kedves kérdező is a konkrétumokra kíváncsi és engem is az érdekel!

Amway - Tisztítószerek értékesítése hálózati marketingben

Zepter - Edények és csodalámpák hálózati marketinges értékesítése

FLP - Aloe Vera termékek értékesítése hálózati marketingben

Keresd Magad Degeszre - mit kell eladni? Mibe kell az embereket "beszervezni"? Erre a 2 kérdésre egy közepes hosszúságú összetett mondattal lehet válaszolni, de mindeddig összeollóznom sem sikerült itt a neten! Remélem valaki már rávilágít a titokra OBJEKTÍVEN!!

2012. márc. 3. 11:43
 37/55 A kérdező kommentje:
36.-os! Hát ez az :)))
2012. márc. 3. 12:39
 38/55 Gery 30 ***** válasza:
100%

Nos kedves Kérdező letisztult a kép! Néhány hete regisztráltam a KMD-hez, küldték is a leveleket, de most kaptam meg a hozzáférést, így alkalmam nyílt körülnézni a webirodámban és megvilágosodtam.

Zseniális ez a két fickó! Szóval nem ők találták fel a spanyol viaszt. Van egy az Iwowwe nevű cég ahol horror áron hozzájuthatsz video-email és webkonferencia szolgáltatáshoz, ami a mai világban különben ingyen is elérhető szolgáltatáscsomagnak számít. A KMD lényegében eköré van felépítve, hogy eladható legyen a "szolgáltatás". Viszont ezt a hírleveles dolgot véleményem szerint elég jól kidolgozták, de a háttércég az nem az övék, hanem egy természetesen amerikai találmány. A lé pedig onnan dől, hogy az általad beszervezett emberek havi 10 dolláros előfizetői díjából jutalékot kapsz. Ami nem is lenne baj, csak ott van a kaki elásva, hogy ezek a szolgáltatások ingyen is elérhetőek. Innentől nekem pedig erkölcsi kérdés, hogy ezzel az üzlettel ne foglalkozzak!

Van egy nagyon hasonló MLM rendszer, nézz utána, a neve GDI azaz Global Domain International! Na itt is arról van szó, hogy add el horror áron a domainnevet amikor gyakorlatilag már ingyen is kapsz olyat! Ráadásul ezeknél a rendszereknél az a baj, hogy ahhoz, hogy te egy ember méltó fizut kaparj össze mondjuk 150 ezret, ahhoz rengeteg embernek kell a hálózatodban lennie, mert mindkét üzlet esetében 1 ember a hálózatodban kb. 1 dollárt ért! Ez persze most nagyon le van egyszerűsítve a nagyságrendi szempontból azért takarja a lényeget.

Szóval ennyit tudtam meg a dologról!

2012. márc. 14. 12:40
 39/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utánajárást és a tájékoztatást. Elég piramisszerű dolognak érzem.
2012. márc. 14. 14:07
 40/55 anonim ***** válasza:
0%

Pár hozzászólással ezelőtt konkrétumokat kértek, hogy mit ad el, vagy mit árul a KMD.

A KMD nem kapcsolódik jogilag vagy gazdaságilag egyik céghez sem. Hónapokon keresztül (körülbelül 2-3 hónapos közökkel) fog ajánlani partnerprogramokat, és ezek közül lehet választani, önkéntesen belépni, vagy kimaradni.

Ami eddig történt konkrétumok szintjén:

Ha jól tudom januárban indult egy partnerprogramajánlat, de mivel sokaknak ez drága volt, éppen ezért visszavonták. Nem véglegesen, hanem majd egy későbbi időpontban újraindítják (ami a KMD esetében azt jelenti, újra ajálják a tagoknak, akik ezáltal az alattuk levőket bevihetik)

Ez az Ausante volt.

Február 16-án indolt az első és eddig egyetlen partnerprogram, a Wowwe. Honlap: Iwowwe.com Videoemail és videokonferencia szolgáltatás. MOndják itt hozzászólók, hogy gigantikus öszegekért.

Lássuk:

Mindez 2012.03.16-i állás szerint:

75$-ért Basic csomag, 195$-ért Premium csomag. (jelen pillanatban kb 16 000 Ft ill 42 000 Ft körüli árfolyamon)

Belépés után havi 20$ díj van, ami megszűnik, amint 3 embert behozol. Utána 0.

Minden egyes Basic tagodért 25$-t kapsz egyszeri kifizetést, Premium tagjaidért 50$ kifizetést. Ezen kívül 4 fajta más jövedelem van még a rendszerben. Tehát ha Basic-kel beszállsz, 3 ember után 0-án vagy. Azért ez nem olyan lehetetlen, valljuk meg...

Ezen kívül: minden alattad levőért havi 0,95$-rt kapsz. Ezt tehát minden hónapban. A rendszer is tesz alád embereket, nem csak te a sajátjaidat. Ha mondjuk fél év után csak 30 ember van alattad, az kb 30$ havonta. Nem nagy összeg, kb 6000 forint, de minden hónapban azért nem rossz, sokaknak egy fél havi fizetés.

Ezen kívül még van 3 más fajta juttatás, de ez már nagyon bonyi lenne itt magyarázni.

A napokban indult egy új jövedelem: Ha 30 napon belül összeszeded a 3 emberedet 100$-rt kapsz havonta, rendszeresen. Vagy, ha nemte, hanem egy másik embered össszeszedi 30 napon belül a 3 belépőjét, ugyanígy bekerülsz egy havi rendszeres jövedelmet kapók körébe.

Plusz ha ezt például megcsinálja 5 embered, akkor 5-szörösét kapod ennek az összegnek.

Ez tehát egy darab partnerpprogram, amit a KMD ajánl. Nem kötelező a belépés.

Ez után az elkövetlezendő hónapokban még jönnek más, egyéb partnerprogramok. Ha csak pár ezer forint havi rendszeres jövedelem jön az egyes programokból, ez hosszú távon összeadódva jó jövedelemkiegészítés lehet.

További konkrétumok: jelenleg a magyar nyelvű oldal üzemel, de 1-1,5 hónapon belül indul a román, szlovák, ukrán stb. nyelvű oldal. Tehát a környező országokra koncentrálva.

További tények: nekem most napi szinten 6-13 feliratkozóm van, ami nem rossz. És a külföld csak most jön majd.

Hirtelen most ennyit a tényekről.

Remélem segítettem.

Minden jót, szép napokat!

Ha esetleg érdekel valakit bővebb info: [link]

2012. márc. 16. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!