Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Keresd magad degeszre! Íme a...

Keresd magad degeszre! Íme a legújabb átverés?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom nagy kamu, hiszékeny, naív emberek csőbehúzására. Ismeri valaki?

2011. dec. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
97%

Korábban a cég így nézett ki:

A Fővárosi Bíróság 11.Fpk.01-10-012359/11. sz. végzése felszámolás megindításának közzétételéről

A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy a(z) 2011. május 13. napján jogerőre emelkedett végzésével a(z) Profartis Design Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1186 Budapest, Tövishát utca 23. IV. em. 12.; cégjegyzékszáma: 01 09 691990; adószáma: 12547160-2-43) adós felszámolását főeljárásként elrendelte.

Előző székhelyei(i): 1116 Budapest, Kondorfa u 10.

A bíróság által kijelölt felszámoló: ALEXANDER & CO. Gazdasági Szaktanácsadó Kft., 1042 Budapest, Árpád út 57-59. I. em. 8. Lev. cím: 1396 Bp. 62. Pf.: 464.

A felszámolóbiztos(ok): Südi Gabriella (an: Skulecz Katalin) 1042 Budapest, Árpád t 57-59.

A felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2010. december 27.

A felszámolás kezdő időpontja e végzés Cégközlönyben való közzétételének napja.

A Fővárosi Bíróság Gazdasági Hivatalánál kezelt elkülönített számla száma: 10032000-01483013-24000004.

Mindazok [ideértve a zálogjogosultakat, és a 3. § (1) bekezdés c) pontja szerinti függő követelések jogosultjait is], akik az adóssal szemben fennálló ismert követeléseiket - kivéve a felszámolási eljárást közvetlenül megelőző csődeljárásban [27. § (2) bekezdés e) pont] már bejelentett és nyilvántartásba vett követeléseket - a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ismert követeléseiket e végzés közzétételétől számított 40 napon belül jelentsék be a felszámolónak.

A felszámoló - a módosított 1991. évi XLIX. tv. 57. § (1) bekezdés a) és c) pontjában meghatározott követelések kivételével - csak azt a bejelentést veszi nyilvántartásba, amely után az igénybejelentő a követelés 1 %-át, de legalább 5.000 Ft-ot, legfeljebb 200.000 Ft-ot az e végzésben megjelölt számlára - a bírósági ügyszámra (végzés számra) hivatkozással - 40 napon belül befizetett és ezt a felszámoló részére igazolta.

Budapest, 2011. szeptember 6.

A közzététel időpontja: 2011. szeptember 13.

2012. jan. 22. 15:33
 22/55 anonim válasza:
41%
Aki beírta ide, hogy 14 milkát keresett, nagy valószínűséggel az KMD oldal egyik belső embere.
2012. jan. 31. 00:11
 23/55 anonim válasza:
44%
Ja,szerintem is.És konkrétan mivel kereste azt a pénzt?Azt nem írja?Miért?Pedig már annyira kíváncsi volnék rá.Én is néztem azt az oldalt,nekem is gyanús.Csak a sok bla-bla.
2012. febr. 8. 14:36
 24/55 anonim válasza:
63%
Igen, én a kíváncsiság kedvéért felíratkoztam az email sorozatukra, hogy miket írnak, egyszerűen poén az egész. Ja, és ha nem nyitod meg a legújabb levelüket, akkor küldenek egy emlékeztető üzenetet, hogy nyisd meg a levelüket, utána ha megint nem nyitod meg, egy nap múlva írják hogy: "XY kérlek ne csináld ezt velem, már másodszorra fiygelmeztetlek, kérlek nyisd meg a levelem! nem akarsz meggazdagodni?" Úgyhogy borzasztó. Előző előtti voltam.
2012. febr. 9. 03:40
 25/55 anonim ***** válasza:
62%
Nem belso ember az, csak ugyanolyan kamugep, mint az alotok... Akik a piramis tetejen vanak azok kozul az egyikojuk a fent linkelt ceg ugyvezetoje volt. 7 millios tartozas miatt felszamoltak a ceget, kozben leregisztralta ezt a domaint, csinalt egy uj ceget, de a kft torsztokejejt sem tudta befizetni, mert nem volt annyi penze. Most benaznak osszevissza. Van egy jopofa iroda,most mar sokadik verzioban, meg be nem tartoot hataridok, es oriasi bizalom vesztes. Aztan annyi. Ajanljak az Ausantet, 60 ezres beugro allitolag, aki befektette, az most fut a penze utan.. De alapvetoen szerintem foglamuk sincs a karbongazdasagtanrol. Uzleti erezekuk 0, csak hitegetnek, meg blablaznak, es arcoskodnak, hogy milyen szuperek, aztan rinyalnak, ahogy mennyit kell dolgozniuk ertunk.. Elvileg ma elorukkolnak 1 honap utan valami nagy attoressel, mert mar sokan idegesek. automatizaltak mindent, igy peldaul az atveresek olalra is el tudtam kuldeni az o olalukrol egy ajanlo emailt,- amibe siman beleirhattam, hogy ez egy nagy rakas sz.r - spamkent az atveresek.infora, amit meg is jelentettek. + arra a cimre, ahonna mar feljelenttek oket spamezes miatt. Ket informatikus, akik azt hiszik biznisz manek, de inkabb csak jo programozok, semmi tobb. Le akarnak beszelni munkarol, mert ez automtaizalt penzkereses, de ahoz hogy legyene valamid, be kell fektess,de eleve halott bizniszeket ajanlanak. Tehat a lenyeg egyenlore, hogy huzz be minel tobb embert a sz.rba es azert kapsz majd penzt, de csak akkor ha az ingyenesnek feltuntett lehetosegbe penzt is befizetsz. Pontosen ugyanugy mint az MLM-be, csak itt a halozatot epited fel elobb, azzal, hogy meghivogatsz erre a sok kamu levelre minel tobb embert, mert ingyenes. Ha meg magadtol mesz oda, es beregisztralsz, ugy is a rendszer resze leszel, valaki alatt. A poen, ahoz hogy irj nekik mar a rendszer resze kell legyel, vagy van a facebook, de onnan moderlnak, ha nekik valami nem tetszot irsz.. Nagy lufi az egesz. Meg nem sok karosult van, de szereintem ez csak ido kerdese. En javasolnam a GVH-näl a bejelentest, azoknak, akik ugy erzik atvertek oket. Ez mar a levelsorozat alapjan is megteheto, mert abban is sok a kamu. + 4-5 torvenyi feltelenek sem felenek meg tevekenysegukkel. Emellett ugy ajnalanak befeketetest, hogy utana felfuggesztik a projektet, es magara hagyjak azt aki befizette a penzt...Sok sikert hozza..
2012. febr. 16. 15:26
 26/55 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Ami a lényeg:

A KMD rendszer egy onlinne ingyenes hálózat felépítését jelenti, ami nem kapcsolódik termékhez vagy szolgáltatáshoz.

Úgy válsz a rendszer tagjává, ha feliratkozol egy levelezőlistára. Ingyenes, bármikor leiratkozhatsz.

Saját webirodán keresztül láthatod, hányan és kik vannak alattad.

A KMD rendszerhez nem tartozik termék vagy szolgáltatás, semmi pénzt nem fizetnek a tagok a KMD-nek.

A KMD programokat ajánl a tagoknak. A programokban való részvétel minimális összegbe kerül, ezt a pénzt NEM a KMD kapja, hanem az attól független adott mlm rendszerű program a belépéskor. Ha nem tetszik az adott program, nem lépsz be. Ha belépsz az adott program szabályai szerint tudsz pénzt keresni.

A KMD tehát:

1. felépít neked az emailjei segítségével egy hálózatot, ingyen bérmentve.

2. Kipróbált programokat ajánl, amelyek működnek, fizetnek évek óta.

3. Ad tippeket, ötleteket, hogyan célszerű hatékonyan építened a saját hálózatodat, ami nem mást jelent, mint egy egyszerű link eljutatását emberekhez (nem spammelve, mert az kizárást jelent), akik feliratkoznak az emailekre. Adnak kész bannereket, amit honlapodra feltehetsz, pdf prezentációt, amit mailben elküldhetsz stb.

Lényege és a gigantikus ötlet: hálózatot építesz TERMÉKEKTŐL FÜGGETLENÜL, majd a kész hálózatot mozgatod egyik mlm programba, majd a másikba és így tovább. 3-5 helyről lesz egy idő után rendszeres passzív jövedelmed. Akik xarrá keresték magukat mlm-mel azok pont ezt csinálták: saját, egyik rendszerben felépített csapatukat mozgatták át másik mlm-be. Nem kellett 0-ról újra csapatot építeniük. Ez a koncepció zsenialitása. A KMD ugyanennek a lehetőségt adja. Ezt kell látni.

Jelenleg (2012.02.21-én) majdnem 30 000 Facebook követő és több, mint 100 000 tag van. Magyarország után Közép-Európa környező országai a célpont, már készülnek az idegennyelvű anyagok. A rendszer tavaly élesedett, kb fél évig egyfajta próba fázis volt, ezért a dolgok lassúak voltak és csúsztak. Most élesedik. Több info van még itt egy blogspotos blogon: [link]

Fognak-e csalni, becsapni bennünket? gondolkozzunk logikusan:

1. nem kapnak pénzt a tagoktól

2. érdekük, hogy minél jobban menjen minden,hiszen a kitalálók is tagok, ők vannak a csúcson, több százezer, millió embertömeg után fognak pénzt kapni az egyes mlm programoktól. Miért tennék ezt tönkre. Aki átlátja a működést, logikusan láthatja, hogy nincs érdekük csalni, de hát nem is tudnak,mert atagok nem fizetnek a KMD-nekpénzt soha.

Szívesen válaszolok kérdésekre privátban.

2012. febr. 21. 21:15
 27/55 anonim ***** válasza:
54%

De hogy lesz ebből pénz? Mert azt már az óvodás gyerek is tudja, hogy MLM rendszerben a pénz nem munkából származik, hanem abból, hogy az alattunk lévők mindenféle termékeket vesznek. Vagyis az alsóbb szinteken lévők tartják el a felsőket. És az alsóbb szintek mindig sokkal népesebbek, mint a felsők.

Tehát lehet ez akármilyen zseniális ötlet, alapvetően mégis csak egy mlm, amiben a természetéből következően csak a legfelsők járnak jól, a többi pedig szop.

2012. febr. 22. 00:59
 28/55 anonim válasza:

Az előző előtti válaszoló gondolom az egyik nagyfőnök.

Bocsi KMD, de mi nem fogunk tőletek semmit kérdezni privátban, mert mi értelme tőletek kérdezni, ti úgy is a hazugságaitokat írjátok.

Több értelme van, ha olyanoktól kérdezünk, akik már besz-pták miattatok, és hát, a facebookot és egyéb beszámolókat nézve nagyon sokan vannak.

2012. febr. 22. 01:02
 29/55 anonim ***** válasza:
58%

Fö a szavahihetöseg:

"Tudomásul veszem, hogy a KMD Weboldal illetve annak üzemeltetője nem tekinthető befektetési vállalkozásnak vagy befektetési tanácsadásnak, a KMD Weboldal üzemeltetői a honlap keretein belül nem folytatnak befektetési, pénzügyi ügynöki vagy oktatási tevékenységet." ( felhasznalasi feltetelek KMD)

Facebook uezenofal:

"Sziasztok! Sajnos nekem még nem jöttek be az ajánlott programok, amiket küldtetek! Nekem a kis összeg befizetése nem 75$ kezdődik. Egyelőre még sajnos! saját Hálózat nagysága: 398 fő, de nincs lehetőségem ennyiért csatlakozni sehová! Lehet, hogy ezzel én vagyok egyedül így? Érdemes benne maradnom egyáltalán?"

Välasz:

"A $75-os program sajnos a jelenleg elérhető legkisebb összeggel indítható rendszer, azonban ezt 398 fős hálózattal - saját véleményem szerint, de ezt neked kell eldöntened - abszolút egy jó lehetőség."

De a levelsorozatbol is lehetne idezni jopar nagy markating lufi dumakat...

Nagyon komoly, szavahihetö üzletemberek ezek ... :-))

2012. febr. 23. 15:08
 30/55 anonim ***** válasza:
A 45 kerdes valasz emailjukben peldaul meg ingyenes programot is emlitenek, aminek se hire se hamva. Bar ezt az ujat meg nem ismerem, csak poenbol regisztraltam, ebbe az automatikus rendszerbe, de allitolag 30 napos penzvisszafizetesi garancia van, de majd kivancsi leszek. Ne nagyon alapozzon szeintem erre senki. Karbon krdeitet meg sok helyen lehet venni, de a piaci helyzete eleg satnya jelenleg.
2012. febr. 23. 15:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!