Mit csináljak? Átverés lehet? HELP!
Szerintem sem....meggondolandó:S
köszi a választ!:)
kristencollin91@gmail.com
ő írkál,már most is írta,hogy várja,hogy utalhassa a pénzt a számlámra...valakivel értetlenkedett már ez a tag ezzel a címmel? nagyon érdekes lehet nem kéne bedőlni neki:S gondoltam arra is,hogy le kellene tiltani azt,hogy le lehessen venni pénzt mínuszba a kártyáról és ha üres is,nem tud vele mit kezdeni...szerintetek?
Egy bankszámlaszámot adsz csak meg és egy hozzá tartozó nevet (nem pin kódot és egyebet)...ennyivel nem tudnak semmit sem kezdeni. Ha tudnának, akkor a teszveszen-vaterán már mindenkit lehúztak volna (ott sokan előre a terméklapon megadják a számlázási adatokat).
Szóval szerintem nincs okod parázni...nyugodtan üzletelhetsz vele.
A nigériai csalás nem arról szól, hogy utánvéttel kérik a terméket??? Vagy csak a pénz egyik felét küldik el és azt is csak letétbe helyezik egy átmenő számlán? ...és erről küld egy bizonylatot csak az ürge.
Én így tudom.
De ha előre megérkezik a pénz a számládra, akkor mi lenne a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!