Keresd magad degeszre! Íme a legújabb átverés?
Kedves kérdező, ide többet nem írok, mert úgyis felesleges. Ha érdekel, privátban szívesen írok.
BUÉK mindenkinek.
"Kedves kérdező, ide többet nem írok, mert úgyis felesleges. Ha érdekel, privátban szívesen írok.
BUÉK mindenkinek."
Ez így is van. Hiszen amint visszakérdeznek, összeomlik a rendszer és a szépen felépített mese. Egy embernek személyesen könnyebb eladni magad, mert csak egy szemszögből látszik a történet :) Amint előkerül néhány tapasztaltabb szempár, borul az előadás. Sz*r lehet így élni :D
Kedves válaszolók.
Aki a jövedelmemre kíváncsi, hát már bocsi, de nem fogom egy nyílvános fórumon kiírni a bevételeimet.
Igen, sokat kerestem, annyira hogy a házra felvett nem kevés összeget nem egész egy év alatt kitermelte (pedig 30 évre vettük fel és 100ezer forintos a törlesztő).
Én nem akarok senkit se meggyőzni, se beszervezni, nincs rá szükségem.
Válaszoltam a kérdésre, hogy átverés-e. Nem, nem átverés.
Aki meg rosszindulatú, az az is marad, sz@r lehet úgy élni. Én meg élek tovább boldogan.
De nem fogok itt se magyarázkodni, se indokolni. Ki így ki úgy boldoguljon.
Törlöm is a listámról mert elég a szkeptikus megnyilvánulás. Nem érdekem hogy itt másnak is jól menjen, a bunkó hozzászólásokra meg nem vagyok kíváncsi.
"Aki nem hiszi, járjon utána" de ha már van aki pozitívat mond, nem kell leoltani. A ti bajotok és itt is fogtok tartani 1-2-10 év múlva is.
Kedves milliomos barátom!
Gratulálok az elért sikereidhez, ebben a szép szakmában. Egyúttal javaslom, hogy mutasd be a szóban forgó cégnek ( Profartis Media Group KFT.), hogy hogyan is lehet ezzel ennyi pénzt keresni. Ugyanis szegény keresd-magad-degeszre .net honlap üzemeltető cég éves bevallásából az derül ki, hogy 2010-ben nettó 10 millió Ft forgalom mellett, mindösszesen pár tízezer forintot tudtak „kaszálni”.
Tisztelt kérdező!
Csak a személyes tapasztalatokból építkező véleményemet tudom hozzátenni az eddigiekhez.
Engem is megtalált már többször ilyen-olyan úton ez a „órisi mentőövként” definiált lehetőség.
Elsősorban fórumokon reklámoznak, amit kisvártatva moderálnak is, majd rendszerint spamben kapom a felkérést.. Ez utóbbi miatt már maga is tettem bejelentést az NHH-nál. Mivel magam sem hiszek az MLM rendszerek anyagi függetlenséget ígérő szavainak, mert sok ismerősöm lépett már be valahova, de többnyire inkább csak ráfizetések közepette tudtak kiszálni, ezért adtam egy esélyt ennek a kezdeményezésnek a felmérésére is. Nyílván nem azzal, hogy azonnal megadtam az adataimat, hanem azzal, hogy megpróbáljam megérteni miről is szól ez a nevében is sokat ígérő oldal. Nagy meglepetésemre, sehol egy cégnév, aki kéri az adataimat már a főoldalon, és semmi konkrétum a munkával , módszerrel kapcsolatban. Hát utánanézve, a domaint bérlő neve alatt találtam meg a céget. Aminek az Apeh felé leadott beszámolójából kiderül, hogy nem egy „nagymenő” cég. 2010-es alapítású, jegyzett tőke 500.000 Ft,amiből 2010 év végéig be sem fizettek még 400.000-et. Ez már gyanús volt. Ennyi erővel egy piacos őstermelő (akiket én nagyon becsülök, és állandó vevőjük vagyok) is ígérhetne anyagi függetlenséget.
Emellett az ÁSZF tartalmazza ugyan az adatvédelmi tv. Általános szövegét, de nincs feltüntetve a cég adatvédelmi nyilvántartási azonosító száma. Így nem tudjuk, hogy ezeket a címeket kik kapják meg. Illetve de, ha már beléptünk a rendszerben, tudhatjuk hogy mi már egy hálózat tagjai vagyunk. És aki majd holnap lép be, az már majd nekünk fog dolgozni. Ennek ellenére nem regisztráltam, de mint az azóta már fórumokon kiderült, mlm rendszereket méltatnak „oktatási anyag” keretében. Többek között, a Botannoo nagy sikerű,csalás gyanús tevékenységét is. Amivel kapcsolatban, legújabb információk szerint meg is születttek az első rendőrségi feljelentések. Vagyis, ha bebizonyosodik a csalás büntette, onnantól kezdve a cég egyszerűen többek között csalásra buzdít.
Ha ez nem lenne elég, akkor hozzá lehet tenni, hogy amint a tapasztalatokból is kiderül, spamezés ( szintén törvénysértő módon) útján kíván népszerűsödni, és adatokat gyűjt a tagktól, azok hozzájárulása nélkül,mely erősen összefüggésbe hozható azzal, hogy 2009. augusztus 10-től a Btk. 177/A § módosulása miatt a személyes adatok – így az elektronikus levelezési címek is – üzletszerű kereskedelme, gyűjtése önmagában is vétségnek minősül, így a kéretlen levél küldője akár egyéves börtönbüntetésre is számíthat.
Amennyiben mindezek ellenére szeretné magát degszre keresni, akkor lelke rajta, sok sikert, de ha a cégnek sem sikerült ez, akkor kérdésessé teszi, hogy ilyen címszó melllett, nem e megtévesztésről van itt szó? Amivel kapcsolatban fogyasztóvédelmi bejelentések történtek. Ok okozati összefüggés nincs, de az utóbbi időkben az olyan fórum hozzászólások sokasodank, ahol a regisztrált tagok bizalmatlansága kezd kibontakozni. ( emailekre nem válaszolnak, jó ideje nem küldenek újabb oktató anyagokat )
Ennek ellenére láthatja, van aki 1 év alatt 14 milliót remél és állítása szerint kap is bből a tevékenységből. Ha úgy gondolja beéri kevesebbel, és elég éves szinten szerződésbe rögzített 3-4 millió Ft megtakarítás, úgy nyugodtan keressen meg egy külföldi munkákkal foglalkozó ügynökséget. (díjmentesen tájékoztatják az elérhető lehetőségekről )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!