Fizetnél horoszkópért, vagy asztrológiai tanácsadásért? Ha igen mennyit adnál érte? Ha nem miért nem?
Még az időért is kár, amit ezzel eltölt az ember.
Tehát, ha te fizetnél mondjuk 3000 ft-ot (mert ugye adózik is) - legfeljebb akkor vállalkoznék rá. Vagy, ha jó barátok lennénk, akkor ingyen is megtenném neked.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos sejtettem hogy ezt fogjátok írni, dehát kevés olyan szerencsés ember van aki a hobbijából meg tud élni.
Nemcsak ismerősöktől vettem hogy jó asztrológus vagyok. Ismeretleneket is elemeztem ha egy-egy fórumon segítséget kértek. Vagy ha egy-egy vitafórumon feldühítettek és bizonyítani akartam. Utána pénz helyett cserébe mindig visszajelzést kértem. A személyiségelemzésben 100 %-os vagyok, mint a legtöbben, és sokan csak önismeretfejlesztéshez kérik a segítséget. A jövőt mindenki maga alakítja abban csak úgy segíthetek hogy tudasítom milyen kártyalapokat osztott az élet és hogy melyik életterületen mikor várható változás és honnan jöhet segítség. Illetve hogy életük mely részén támogatják a csillagok mibe érdemes energiát tenni.
"Ismeretleneket is elemeztem ha egy-egy fórumon segítséget kértek. Vagy ha egy-egy vitafórumon feldühítettek és bizonyítani akartam."
Ha bizonyítani szeretnél, akkor menj el Vassyhoz. Ő fönn van az Interneten, tudományos kutató - és ilyen témákkal is foglalkozik: van egy oldala erről, jó sok leírással. Abszolút korrekt és jó szándékú. Ő kideríti, ha tényleg tudsz valamit. Azt is, ha nem.
Ha nála sikeres voltál, akkor menj el Randihoz (írj levelet - angol tudás kell hozzá). Azt hiszem, most 1 millió dollárja van annak, aki valami használható eredményt tud produkálni. Szerintem egy időre ez elég lenne neked - nem kellene ilyen piti dolgokkal foglalkozni, mint a kuncsaftok fölhajszolása, és győzködése, hogy fizessenek már...
Ha csak nekem szeretnél bizonyítani, akkor írjál nekem magánlevelet. Írj meg mindent, amit rólam tudsz. De inkább ajánlom Vassyt - és írd meg itt az eredményt.
"nem az volt a célom hogy bizonyítsam hogy működik."
Pedig sokat dobna a helyzeteden!
Például aki hozzád menne, az bizalommal menne.
Ha nem mered vállalni a megmérettetést, akkor senkinek sem ajánlom. A pontos születési időmet pedig nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!