Debrecenben nyitottam egy kifőzdèt, megéri?
Három hónapja nyitottam ki én és két munkással, bérelt helyen egy kifőzdèt, eddig nem nagyon látszik megèrősnek, vagy csak idő kérdése? Igaz nem sok idő ez, de mindent beleadunk, más városba barátomnak nettó tisztán jövedelme van 1,5m ft, de mi szinte csak ki fizetünk mindent..
Elég forgalmas helyen is van, valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Egyik jól keress másik semmit?
"más városba barátomnak nettó tisztán jövedelme van 1,5m ft"
Láttad a bevallásait, vagy csak bemondásra elhiszed?
Egyébként hasonlítsd össze a két üzletet alaposan és vond le a tanulságokat!
Egy kifőzde csak hosszú távon éri meg mert alacsonyak az árak.
Ha nincs elég vendég előbb utóbb zárás lesz bármilyen jól főzöl.
Nyári szezont várd meg mindenképp.
A kajás helyek 70+%, az 1. évben becsődöl és bezár!
- Mi van az étlapon és mennyiért? (Van vega, gyerek, ... menü?)
- Kiszállítás?
- Reklám? (Vannak ott YouTube videósok! ThVR, Zsozé,...)
- Egyetemen hírdetsz?
- Kedvezmények zsaruknak, diákoknak, nyugdíjasoknak,...?
- Tudsz NAGY tételben vásárolni? (200 kg. rizs, raklap olaj,...)
- PARKOLÓ VAN?
- Közel van irodaház, megálló, kórház, suli,...?
- Nyitvatartás? (17-ig melózok, ha beesek 18-kor, van még kaja? És meló előtt, 7-kor?)
Budapesten van olyan hely, ami 11:00 -kor nyit és 14:00 -kor zár. Minden nap, csak 3 féle, főzelék + rátét van, oszt' kész! És PÖRÖG!!!
Egy alkalmazott éves bére most kb. 4 millió forint egy évre.
Az alkalmazottakon tudsz legtöbbet spórolni.
Ha nincs alkalmazott, nincs aki meglopjon mellesleg.
"más városban barátomnak nettó tisztán jövedelme van 1,5m ft"
Ha akarod, kielemzem neked a kettőtök üzlete közötti különbséget, hogy fel tudd fejleszteni a sajátod!
Az 5-ös nagyon jó kérdéseket tett fel!
A környékünkön nyitott egy lángosos. Elmentem kipróbálni. A lángos felét a szemétbe dobtam. A lángosos 8 hónap után bezárt.
Egy új csaj vette ki az üzletet, szintén lángossal.
Egy hónap múlva én is lementem: egy tündi csajszi, mindig mosolyog és isteni a lángosa!!! Szerintem horror amit keres, de reggel 7-kor is nyitva van, meg este 7-kor is! Mindez Debrecenben.
Ja: és van mellette PARKOLÓ!!!
"egy tündi csajszi, mindig mosolyog és isteni a lángosa!!! Szerintem horror amit keres, de reggel 7-kor is nyitva van, meg este 7-kor is! Mindez Debrecenben."
Melyik utcában van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!