Debrecenben nyitottam egy kifőzdèt, megéri?
Három hónapja nyitottam ki én és két munkással, bérelt helyen egy kifőzdèt, eddig nem nagyon látszik megèrősnek, vagy csak idő kérdése? Igaz nem sok idő ez, de mindent beleadunk, más városba barátomnak nettó tisztán jövedelme van 1,5m ft, de mi szinte csak ki fizetünk mindent..
Elég forgalmas helyen is van, valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Egyik jól keress másik semmit?
"Egyik jól keress másik semmit?"
Te hol látod a javulás lehetőségét, kérdező?
Mutatsz képeket a helyről?
Étlapot?
Van honlapotok?
33 Hagyjuk már ezt a lepukkant, csóró tempót.
Neked nem telik, másnak meg igen.
Ilyen az élet!
De látod, a csóróknak is van hova menniük...
Érezd magad jól a közegedben.
"Debrecenben nyitottam egy kifőzdèt, megéri?"
Erről beruházás előtt szoktak komoly számításokat végezni, majd eldöntik belevágnak-e.
Debrecenben nyitottál egy kifőzdét.
Megéri?
"Egy új csaj vette ki az üzletet, szintén lángossal.
Egy hónap múlva én is lementem: egy tündi csajszi, mindig mosolyog és isteni a lángosa!!! Szerintem horror amit keres, de reggel 7-kor is nyitva van, meg este 7-kor is! Mindez Debrecenben."
Hát, az nem egy emberes meló reggel 7-re lángossal készen állni és még este 7-kor is nyitva lenni.
Itt felénk a 46-os úton van a kisvárosban egy családi lángosos 30 féle feltéttel és 15 féle melegszendóval, hamburgerrel.
Hajnal fél 5 körül nyitnak, délben zárnak, hétfőn szünnap.
Folyamatosan 5-10 ember áll sorban előttük, legtöbben elvitelre, csak bepattannak a kocsiba és már mennek is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!