Debrecenben nyitottam egy kifőzdèt, megéri?
Három hónapja nyitottam ki én és két munkással, bérelt helyen egy kifőzdèt, eddig nem nagyon látszik megèrősnek, vagy csak idő kérdése? Igaz nem sok idő ez, de mindent beleadunk, más városba barátomnak nettó tisztán jövedelme van 1,5m ft, de mi szinte csak ki fizetünk mindent..
Elég forgalmas helyen is van, valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Egyik jól keress másik semmit?
Ha a barátod másik városban sikeresen működtet hasonló üzletet, akkor miért nem tőle kérsz tanácsokat, akit ismersz és akiben bízol?
Nagyon nem mindegy, hogy ő mennyi idő alatt jutott el ilyen sikerre, milyen ismeretei és egyéb körülményei vannak, amik segítik ebben.
Egy üzleti vállalkozásnál messze nem az a fő kérdés, hogy mivel foglalkozol. Lehet kávét párszázért árulni, mint a kis kocsmák és presszók teszik, ezresért, mint a Starbucks és társai teszik, meg több ezerért is, mint a luxusszállodák kávézói teszik - és mind kávét árul, csak más helyen, más üzleti modellben, más célközönségnek.
"Debrecenben nincs pénze az embereknek"
Debrecenben több ezer egyetemista van, rengeteg pénzes külföldi közöttük.
Az ő igényeikre kéne belőnöd a szolgáltatásaidat!
Tarthatnátok pl. egy lángos-napot a héten, 30 féle feltéttel.
Ha bejön, akkor utána pl. már 2, majd 3 lángos-napot tartani.
25 -ősszel voltunk családilag Szombathelyről Debrecenben.
Elmentünk tiszai halászlevet enni Tiszacsegére, annyian voltak, hogy fel kellett iratkozni hogy bejussunk a csárdába egy óra múlva. Eljöttünk.
A Látóképi Csárdába dettó ez volt a helyzet.
A Krúdyba való bejutáshoz "csak" egy negyed órát kellet kívül szobrozni, akkorra ürült meg egy asztal.
Másnap az indiai étterembe (Kashmír) telefonon foglaltunk helyet, így volt asztalunk, különben nem lett volna.
Hát - szerintem - Szombathelyen nincs étteremtulaj, aki ne cserélne bármelyikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!