Hogy szedjem ki a pénzem?
MLM rendszerépítő (is) vagyok. Havonta több 10ezer a jutalékom, de nem tudom forintban kivenni, mert nincs vállalkozóim. 6 órás állásom van, emellett nem tudok vállalkozni "ingyen". A mostani jutalékomat ki tudom venni, de úgy, ha termékeket adok el.
Van vkinek ötlete, hogyan tudnék vállalkozni, vagy ismer-e valaki kiskaput arra, hogy az lehessek ebben a formában is?
Tisztára mint a pokerstars, azon is ha nyersz, nem veheted ki csak ha majd elér ekkora meg akkora összeget.
Amúgy nem tudnál egy 8 órás állást szerezni a 6 órás helyett? Vagy az mlm kizárná a 8 órás munkát?
Mert akkor eleve itt van a kutya elásva..
köszönöm a válaszodat.
igen, keresem a 8 órás munkát, mert én is erre jutottam, hogy más lehetőségem nincs. Viszont most általános probléma, hogy igen nehéz munkához jutni. Addig gondoltam volna más megoldást.
Még1x köszi!
Ha a főállásban fizetik ajárulékaidat, válts ki másodállású vállalkozóit, vagy legyél evás, ha van még olyan.
Ezeknek nézz utána részletesen.
EGO válasza a járható út. Ajáld fel (ez nélkül is kérni fogja) minimum az összeg adóját. Akkor tudsz ez utóbbin csökkenteni, ha olyan valakit találsz, aki nem ÁFÁ-s, akkor csak az SZJA-t fogja kérni.
EVÁ-s vállalkozó induláskor nem lehetsz, csak ha a vállalkozóid már minimum 2 éve működik. Ezért jobb az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!