Mibe fektessem a pénzem? (200. 000 + 400. 000 Ft) 22/F
én földeket veszek. nálunk amerre terjed a város ott még régi kis 1000nm2-es kiosztott tsz földeket veszek amiknek most 200-400 közt vannak az árai némelyiken villannyal.
2 km-el beljebb az ugyanekkora földek üresen 4-6milla közt kezdődnek, szval 5-8 év múlva kikúrt gazdag leszek mert már van 9 db földem és még veszem őket (évente 2-3)
ezt tudom neked is ajánlani csak nézz ki pár földet a környékeden és érdeklődd meg h merre terjed a város.
tavalyelőtt pl vett rokonom pesten 1.5 milláért telket és tavaly eladta 20milláért mert oda épített 1 ósön v mi és az övé is beleesett
írtam privátba választ.
a föld is jó lehet de most valahogy ez nem jön be. nem beszélve hogy az ingatlanpiac még legalább 3 évig állni fog.
a családi vállalkozás csak 1 dolog... nekünk is van 1 és rakok abba is, ez csak olyan mellékes a + pénzzel h ez is legyen, mint a számlám amire ha nehezen is de heti 10-20 ezret rakok soksok éve ha egyszer kell vmire meg akácos erdőket ültettem ...
mint irtad későn térül meg, de nekem ez is megfelel mert előreláthatólag jól megy sorom még 1 ideig de ha pl később nem megy úgy v gyerekek lesznek stb...
am a város meg csak 1 irányba engedik épülni mifelénk :DDDD
ez még mindig jobb mint régen kb 10 éve megnyerte 1 öreg a lottót és mondták neki h fektesse be a pénzét, erre a barom vett 100db mosógépet és 20 motort XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!