Hogy lehet kiszűrni, hogy valaki becsületes munkaerő lesz-e, és nem fog meglopni, megkárosítani?
Saját vállalkozásom van, szeretnék felvenni valakit. Tudom, hogy nagyon sokan keresnek munkát és van bőven kikből válogatni. Csak azt nem tudom, hogy mivel lehet próbára tenni egy jelentkezőt, hogy ebből a szempontból nekem is megfeleljen? és számomra legnagyobbnak tűnő problémát megoldjam.
Ti mindig becsületesek vagytok a munkahelyeteken?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez csak az én "heppem"? és alapvetően becsületesek az emberek?
Aki abból indul ki hogy alapvetően az emberek becstelenek az nagyon rossz véleménnyel van az embertársairól és erre a pénztelenség nem mentség!!Sem a lopásra,sem arra hogy a másikat becstelennek tartsd!
Igen,ez csak a te "hepped".Szerinted akkor Magyarország a 10millió tolvaj országa??Ejnye-bejnye!!!Ezt ugye nem mondod komolyan?
Általában az a legjobb ajánlás,
ha valaki a munkahelyén van már hosszú évek óta!!
Az viszont nem fog nálad munkáért jelentkezni...
Minél több munkahelye volt már valakinek, annál gyanúsabb, hogy zűrös az ember.
Persze mindig mást fog szidni!!!!!
Ő mindig ártatlan volt mindenben és soha semmiről sem tehetett.
Sőt általában, mindig a főnöke volt a hülye.
Amit biztosan állíthatok, hogy aki a legjobban kikéri magának,
általában az lop a legjobban!!!!!!!
Emberismerettel élettapasztalattal és megérzéssel. Privát véleményem: Mindenki a pénzre hajt,mert minden arról szól és abból él az ember. Dönts szimpátia alapján,vagy teszteld le őket.
Sziasztok!
Ajánlom a munkaadóknak és a munkakeresőknek a www.abadus.hu oldalt! Itt értékelt és megbízható munakerőket találtok!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!