Miben van pénz mibe érdemes belevágni?

A kérdező bemutatkozott, kiválóan tud beszólni. Szerintem ugyanzt tudom mondani mint ő:
"Utolsó, bugris noname kókler bohóc , menj vissza a híd alá , jön a hó!".

Az itteni szélről bekiabálóknak üzenem , hogy ha nem tetszik a stilusom , miért nem guggoltok be egy sarokba és várjátok meg amíg elmúlik!?
A 600.000ft-os ökörnek külön üzenem: Kend a hajadra az ötletedet, de 500ft-ot utalok az ötletedért, lásd kivel van dolgod. Gondolom 15 percen belül küldi a számlaszámát. Nos , valljuk be, gyári munkásnak az az 500ft is jó kiegészítés lehet.
Szia!
Volt egy hozzászóló akinek az igazát adnám.Hol laksz vagy hol szeretnél vállalkozást?Ezen a helyen mi az ami nincs és gondolod hogy mi az ami menne?Mennyi lovéd van rá?Én Bp-i vagyok és ha most lenne 1 millkám akkor tuti tudnám rá a választ!Tudok tippet adni irj,hol szeretnél vállalkozást,és mennyiből.Segítek!
Én is most akarok vállalkozást amihez nem kell sok pénz.
A keret kb 30.000.000ft. Ami nem azt jelenti , hogy nem megyek bele olyan vállakozásba amit mondjuk 5-10.000.000 ft-ból is ki lehet hozni és jövedelmező.
Az ország bármely pontján jó , Balaton környéke is tervebe van. Te mit szeretnél?

hát igen igaz a mondás, hogy hülyéknek áll a világ...
Hogy szedtél össze 30 milliót, hogy aztán az sem tudod mit csinálj vele...?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!