Milyen vállalkozásba érdemes belevágni, ami lehetőleg sok pénzt hozhat a konyhára?
milyen végzetséged van egyáltalán?
szüleim maszekolnak... /apa mindenhol szerel javít ilyen szoftveres hardveres elektorinikás elektrotechnikás dolgokat/
de pl. nálunk 4-5 építőipari vállalkozót is ismerek 20 kmes körzetbe és körülöttünk inkább kis városok faluk vannak
de pl.: szerintem az is befutna hogy ilyen egyedi pólókat/melegitőket/táskákat készítnei /rányomtatni szlogeneket vagy mondjuk ha egy egyesület akar "klubmelegitőt" csinálni de ennek bekell futnia akkor érné meg
most hirtelen csak ennyi jutott eszembe
amúgy olyan irányba kéne keresni valami ötleteket amikbe jó vagy és nincs sok mert akkor tuti befut
Igazából még suliba járok, csak az a helyzet h a nagyimék 1 éve haltak meg és nincs pénzünk normális sírt csináltatni, meg a házukat is fel kéne újítani, és ezért kellene kitalálnom valamit h pénzt szerezzünk...
Köszi a tippet :D
Én ugyan vállalkozást nem tudok, de viszont van egy elég jól jövedelmező befektetés, ami akár 1-1,5 hónap alatt meg 2x-ezheti, 4x-ezheti a befektetett tőkét (540 euro).
Az alábbi oldalon utána tudsz/tudtok nézni
ennek sajnos annyi a "negatív" oldala, hogy a jelzett kezdő tőkével rendelkezni kell...
remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!