Milyen vállalkozásba érdemes belevágni, ami lehetőleg sok pénzt hozhat a konyhára?
Nem ismered a mondást?
"csak pézből lehet pénzt csinálni"
Minnél több van, annál többet...
Mindenhez kell sajnos kezdeti tőke, amivel el tudsz indulni..
Ha nem így lenne, nem nagyon lennének "szegények". Egyszer azt mondták nekem kb 10-15 éve, hogy az első 1 milliót nehéz összeszedni, utána megy minden mint a karikacsapás, ha jól csinálod (ma az az 1 millió, inkább 10, de ugye ez akkor volt) Ebben nagy igazság van...
Sajnos aki tudja nem fogja megmondani itt... ezt mar leirtam itt parszor.
Jarj nyitott szemmel, legy talalekony, esetleg meresz neha. Persze nem elvakultan...
Es hulyeseg hogy csak penzbol lehet penzt csinalni.
Csinaltam mar 10.000-bol 400.000-et 3 honap alatt. Persze ezek a lehetosegek nem mindig adodnak, meg mas is gyorsan lecsap ra...
Mindegy is...mindig van mas otlet :)
Az mondjuk igaz hogy nagyobb, rendes vallalkozashoz mar kaki az 1 milla.. 10 mar szebb...
Szoval tok vacak. Az 1-1,5 millam sok a kis otleteimhez amibol sok van, a nagyokhoz meg keves, szal a kicsik kozul kene azt megcsinalni ami a tobb profitot hoz rovidebb ido alatt.
Lepesrol lepesre haladok, nem lehet egybol maganklinikaja az embernek...
A lényeg az, utolsó, hogy volt felesleges 10ezred, amiből be mertél kockáztatni, és úgy lett 400ezer. lehet nem volt kockázat, de van akinek nincs 10ezer forintja sem addig, amíg visszajön a 400....
tehát az elméletemet támasztottad alá, hogy csak pénzből lehet pénzt csinálni:)
(kivéve, ha valakinek nagyon zsíros melója van:))
igazabol anelkul a 10000 nelkul is neki lehetett volna indulni mert annyira gagyin egyszeru a sztori
kar hogy mar mindenki raszallt koztuk a hires NAV is :)
a mostani otletem is relative oriasi profitot hoz a befekteteshez kepest
felteve ha meguszok egy koltseget...
ha nem akkor az elso befektetes koltseges de visszahozza gyorsan.
viszont rohadtul nem szeretnek ra kolcsonkerni, szoval remelem jarhato a kettes ut, par napon belul kiderul.
ha jarhato akkor kb havi 1000x a bevetel ok mondjunk kevesebbet 500x-os... az 500 000% a bevetel a befekteteshez kepest ami rohej...
aztan az elso havi nyeresegbol lehet fejleszteni :) külalakra profin kinezni xD
ha nem jarhato akkor nehezebb a dolgom, de rohadtul nem hagyom magam mert tul jonak tunik ez a dolog. es nem csak nekem, hanem mindenkinek jo :) ez a legjobb az egeszben. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!