Melyik a jobb? 4 kis cég, vagy a 4céget egy nagyba áthelyezni? Sok kicsi, vagy egy nagy?
hát figyelj ide... ez a kérdés azért bonyolult, mert attól függ mit akarsz csinálni? Négy cégnek a könyvelését ( meglévő cégnek ) szerintem nincs az a könyvelő aki össze rakja egy fő számlában én nem is hallottam ilyet max úgy ha egy nagy céget megvesz egy másik akkor az egy holding ba tartozik de külön cégként külön könyveléssel kezeli. Én azt gondolom másképpen ezt nem is lehet. Ha pedig olyan tevékenységed van amit négy céggel tudsz lefedni és úgy irányítani úgy átlátni, de más -más a tevékenység akkor mindenképpen 4 külön cégként kell kezelni mert úgy átlátható és úgy látod külön a főszámlákat és a könyvelést egy cégen belül én sok példát láttam a környezetemben hogy külön külön tevékenységet csináltak és soha az életben nem láttam még hogy ezt valaki tudta volna profin csinálni. Ezt elkülönítve kell megoldani.
erre gondoltál, tudtam segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!