Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek ez reális lehet...?

Hágel János kérdése:

Szerintetek ez reális lehet...?

Figyelt kérdés

Indítani fogok egy saját válallkozást február elsején, amelyben személyre szabott étrendet és edzés tervet

írok embereknek és adok el...

Ez a szakmám mielőtt valaki megkérdezné.

Az én célom az hogy havonta legyen meg 20 személy aki elő fizet, vagyis legalább az első hónapba a többiben remélem több lesz.

TiKtokra gyártok edzős és étrendel kaocsolatos tartalmakat 12000 ember követ és videónkét 15000 nézettség megvan, ott szeretném népnépszerűsíteni a vállalkozás.

Külföldon élek 3 éve Franciaországban ottani embereknek gyártok tartalmakat és nekik szeretném eladni a szolgáltatást.

Tudom nyilván nem lehet megmondani előre hány ember fizet elő az első hónapba.

De szerintetek reális ilyen 12000 es követő számmal és videónkénti 15000+ nezettségel elérni a 20 db előfizetőt amivel első hóra elédett lennék?

dec. 31. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt egy fitnesszappban tudom elképzelni, ezres számú előfizetővel, havi 1-2 euróért. Még így is nehéz toborozni, de étrendért nem fognak neked havi 50-100 ajrót kifizetni átlagemberek.
dec. 31. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!