Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Arculat tervezés reális ár?

Arculat tervezés reális ár?

Figyelt kérdés
Mi számít reális árnak ha egy arculatot szeretnék? A termékfotózással (5 féle termék befotózása) + soical media oldalak létrehozása pl 3 darab poszt és az oldal beállítása. Ugye pár poszt grafikusan elkészítve, egy facebook borítókép valamint profilképek. logo már adott. Kezdő és profi csapatokra is kíváncsi lennék, ki mennyiért csinálja.

2024. jún. 13. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Okosba meg lehet csinalni par szazezerbol. Profi munka meg akar milliardos tetel is lehet h a reklamot is beleszamolod
2024. jún. 13. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
attól függ kinek? Kis Jancsi ev lehet elájul ha 100e-es árat mondasz neki. Egy multi évi 8 milliárdos bevétellel meg szóba se áll veled, ha 10 milliónál kevesebbet mondasz neki.
2024. jún. 13. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
persze ezt értem, én természetesen egy kisebb most induló vállalkozásra gondoltam, pont ezért érdekel egyaránt kezdő és már profibb arculattervező árkalkulációja.
2024. jún. 16. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!