Grafikai arculat tervezés kb mennyibe kerül általában?
Figyelt kérdés
Anno grafikusként végeztem a kisképzőben, de úgy alakult, hogy igazából sosem dolgoztam a szakmában, nem tudom az árakat. Egy online egyetemnek kezdtem el (a programozó párom projektje) egy arculatot, nem hagyományos névjegykárta kitűző kistököm, hanem főleg ugye webdesign, de logo, több animáció, diploma, applikació stb is hozzátartozik, igazából nem kis munka. Szóval a kliensek eléggé törzsgyökeres izraeli zs-k, a programozó stábot már átviccelték ahol érték többször is, úgyhogy szeretném lefektetni hogy mennyit akarok a munkáért, mielőtt én is befürdöm. Előre is köszi a válaszokat.2020. máj. 4. 17:35
1/1 anonim válasza:
egy ügyfelem februárban csináltatott magának egy 8 oldalas bemutatkozó brossúrát annak 5000 forint volt oldala - ha ez segít valamit
logot 20 dollárért szoktam látni a devianarton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!