Egy lakatos műhelyem van, amiben jelenleg már annyi munka van hogy a jelenlegi felállásban (én reggeltől estig valamint apám munka után) már kevesek vagyunk. Az alkalmazottnak H-cs 7-16 ig kéne lennie valamint pénteken 13ig napi 30perc ebéd idővel. Túlórázni maradhatna mert én úgyis estig dolgozok. Amit tudnia kéne: lángvágás, hegesztés (co,awi) valamint homokszórás. Kamion potkocsikat gyártunk illetve javítunk. Szerintetek mi lenne a reális fizetés ezért? Én egy ilyen netto 1800 Ftos órabére gondoltam. Szerintetek ez reális? (Zalamegye kisváros)
Ha elmennek ennyiért, akkor igen. De ne a fizetés alapján dönts, hanem nézd meg kit veszel oda. Ha tényleg jó az ember, akkor adhatsz neki többet is. Ha meg nem jó, akkor pénzkidobás az 1800. Azt szokták mondani, hogy az embernek jónak kell lenni, aztán adhatsz neki amit akarsz, hogy jól érezze magát nálad. A fizetés önmagában kevés. Azt kellene inkább kitalálni, hogy pontosan mit vársz tőle. H ezt tudod, akkor nem nyúlhatsz mellé. A túlzott elvárások megrontják a légkört, az alacsonyak is.
2023. ápr. 10. 19:42
2/26 anonim válasza:
Abszolút irreális. Ezt egy gyári operátor megkeresi Borsodban bejelentve +
caffetéria, teljesen legálisan. Szerintem minimum a duplájában gondolkozz.
2023. ápr. 10. 19:43
3/26 anonim válasza:
szaktudás nélkül egy multinál van 2200as nettó órabérem. Egy szakembernek ennél jóval többet kellene keresnie.
2023. ápr. 10. 19:52
4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nyilván nagyon sokat számít hogy mi mindent lehetne rá bízni, viszont ha ezeket nem tudja akkor sajnos itt nálunk nem igen tudna érvényesülni ugyanis azt a 8órát kb ez töltené ki.
Ez a fizetés egyébként nálam is teljesen bejelentve lenne valamint nyilván a túlórákra valamivel többet fizetnék. Örülök hogy megosztottad velem ezt a nettó 2200át viszont ez itt kivitelezhetetlen lenne. Én így a magam órabérért nem tudom sajnos számításba venni ugyanis nagy általánosságban nettó 380ezer szokott lenni a havi jövedelmem, nyilván ez munka függő volt már 700ezer is de az pont olyan ritka mint a 200ezer. Úgy számoltam hogy az 1800forint lenne a kezdetekben és hogyha minden jól működik akkor pár hónapon belül maximum 1950ft rá tudnám emelni. E felett a havi átlag könyvelésből számolva nem tudnék fizetni a rendes 8órában. Mielőtt megkapnám hogy én mennyivel többet keresek heti 4nap minimum 7-20óráig dolgozok. És a papírmunkák hétvégére maradnak.
2023. ápr. 10. 20:28
5/26 anonim válasza:
Túl olcsón dolgoztok. Ha ennyi meló van, akkor inkább emelném a díjamat 20%-kal és ugyanannyit keresnék, csak értelmezhető mennyiségű munkát kéne végeznem. Ha te magad ennyi gürizéssel ennyit keresel, akkor rosszul áraztok. Ha emelsz és elmegy néhány ügyfél, akkor nem kell plusz ember, aki nem annyiba fog kerülni, mint a fizetése.
2023. ápr. 10. 20:34
6/26 anonim válasza:
Saját szakmámban, saját szerszámokkal, úgy hogy a helyszínre megyek, építőipar villany szerelés, számla nélkül. Úgy szamolok hogy 10 óra 60e plusz kaja napi 5, plusz utik. Segedemre napi 30. Szóval ha te vállalkozásba saját magadnak műhelyben a 700 az kirívó maximum, akkor hagyd. És szintén Zala megye.
2023. ápr. 10. 20:44
7/26 anonim válasza:
Pontosan. Nem napi 16 órában kell dolgoznotok, meg egy embert éhbérért dolgoztatni, hanem árat emelni. Így ti is jobban kerestek kevesebb munkaidővel.
2023. ápr. 10. 20:46
8/26 anonim válasza:
Cívis előtt éve lelépett mindenki tőlem mert 2400 Ft volt a bér. Ha találsz 1800ert írd már meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!