Reálisan mennyi fizetésre számíthatok?
Külföldön élek már 6 éve, itt végeztem el a bachelort, valamint a mesterképzést. Beszerzési projekt menedzserként dolgozom (embereket nem menedzselek, ugyanolyan alkalmazott vagyok, mint bárki más, csak bizonyos projektekhez szerzek be alkatrészeket, tehát a beszerzést menedzselem magam által). Az itteni fizu nagyon jó, viszont szeretnék lassan visszaköltözni Magyarországra. Amiért nekem még megérné, az a bruttó 1.4 millió, hogy nettóban kijöjjön azért az 1 millió. Ez alatt nem szívesen mennék haza, mert itt jóval többet megkeresek, és az elsődleges célom most a pénzszerzés, valamint a félrerakás.
Mennyire reális, 25 évesen egy magyarországi multinál 2 év külföldi tapasztalattal + diplomával megkeresni bruttó 1.4 milliót? Közgazdász diplomával, ami beszerzésre specializálódott.
Kizártnak tartom, hogy Magyarországon bárhol megkeress ennyit, közgazdász végzettségű barátnőm 5 éve van beszerzésen senior pozícióban, de megsem közelíti.
Egy osztály vezető talán keres ennyit, de nálunk ahhoz elkérnek egy min.5-10 év tapasztalatot..., emellett nem nagyon szeretnek fiatalokat magas pozícióba tenni.
Teljesen esélytelen.
Mennyire helyhez kötött a munkád? Esetleg a jelenlegi helyeden nem lehet megbeszélni hogy full remote dolgozz? Ez lehet szerintem a legjobb esélyed.
Köszönöm a válaszokat! Így azért tisztábban látok.
#1 teljesen egyetértek az árakat és fizetést illetőleg sajnos.
#2 ezt jó hogy leírtad, legalább tudom mi merre hány méter.
#3 szerencsére nem annyira helyhez kötött, megoldható a home office, viszont az elvárt, hogy heti 1-2x bejárjak.
#5 persze, Luxemburg. Az egyetemet viszont Hollandiában végeztem.
#6 ezt szomorúan hallom. 800k bruttó az pont az itteni minimálbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!