Ezért mennyi lenne a reális fizetés?
21 de 600ert nem megy el dolgozni. Hirdetni lehet akkor is hirdettek alacsony összegért . És ? Eljött dolgozni ? Nem. Vagy ha eljött akkor dolgozott ? Nem.
Szóval köszönöm , lehet hirdetni de néha eljönnek egy hónap múlva tovább állnak mert a napi 25ot egy segéd megkeresi. 14 évet húztam le emberekkel de 2.5 éve abbahagytam mert akkora volt így is a fluktacio és én voltam hálás ha ennyiért hajlandó volt bejönni.
Ha a vállalkozásod kevesebb fizetést termel ki neked, mint amennyit az alkalmazottadnak kéne fizetned és így is folyamatosan túlórázol, hétvégén foglalkozol a cég üzleti ügyeivel, akkor a céged nagyon súlyosan rosszul működik. Lehet, hogy téged ez nem zavar, talán még élvezed is, de ha ennyire neccesen kiszámolva működik a cég, az rendkívül veszélyes. A te anyagi helyzetedre is, de az senkit nem érdekel, hogy a saját életeddel milyen szerencsejátékot játszol. Viszont az alkalmazottad nem szerencsejátékot akar játszani, hogy vagy működik a cég, ahol dolgozik, vagy nem. Ez a működés iszonyú instabil és rendkívül kiszolgáltatott annak, hogy te meddig bírod ezt így csinálni. Az alkalmazottadnak egy csapásra megszűnne a munkahelye és a megélhetése, ha veled bármi történik és te nem tudsz tovább (ennyire túlterhelten és alulfizetve) dolgozni.
Ha az alkalmazott felvételével sem tud a cég annyival több munkát elvégezni, hogy attól annyira megnőjön a bevétel, hogy ebből kijöjjenek az új ember alkalmazásának költségei, akkor egyáltalán nem kéne felvenni még egy embert.
Képezd magad pénzügyileg, konzultálj szakemberrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!