Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ezért mennyi lenne a reális...

Ezért mennyi lenne a reális fizetés?

Figyelt kérdés
Egy lakatos műhelyem van, amiben jelenleg már annyi munka van hogy a jelenlegi felállásban (én reggeltől estig valamint apám munka után) már kevesek vagyunk. Az alkalmazottnak H-cs 7-16 ig kéne lennie valamint pénteken 13ig napi 30perc ebéd idővel. Túlórázni maradhatna mert én úgyis estig dolgozok. Amit tudnia kéne: lángvágás, hegesztés (co,awi) valamint homokszórás. Kamion potkocsikat gyártunk illetve javítunk. Szerintetek mi lenne a reális fizetés ezért? Én egy ilyen netto 1800 Ftos órabére gondoltam. Szerintetek ez reális? (Zalamegye kisváros)

2023. ápr. 10. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Ne add már be itt, hogy egy segédmunkás már akkor havi nettó 525 kereset. Megnéztem most a villanyszerelői állásokat (nem segédmunkás, hanem rendes villanyszerelő) és nettó 600 a felső határ mostani álláshirdetéseknél.
2023. ápr. 11. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:

21 de 600ert nem megy el dolgozni. Hirdetni lehet akkor is hirdettek alacsony összegért . És ? Eljött dolgozni ? Nem. Vagy ha eljött akkor dolgozott ? Nem.

Szóval köszönöm , lehet hirdetni de néha eljönnek egy hónap múlva tovább állnak mert a napi 25ot egy segéd megkeresi. 14 évet húztam le emberekkel de 2.5 éve abbahagytam mert akkora volt így is a fluktacio és én voltam hálás ha ennyiért hajlandó volt bejönni.

2023. ápr. 11. 19:20
 23/26 anonim ***** válasza:
21, inkább kapott 25-t kézbe arra a 2-3 napra havonta, amikor hívták
2023. ápr. 11. 19:22
 24/26 anonim ***** válasza:
A felső határ a 600 ezer. Van 400 ezertől. Gondolom nem ennyiért hirdetnének, ha nem lenne jelentkező. Főleg hogy ezeket előre kiírják. Tapasztalatom az, hogy ha szarnak számít a fizetés akkor nem mondják előre. Ezek bejelntett, rendszeres munkák.
2023. ápr. 11. 19:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vállalkozásod kevesebb fizetést termel ki neked, mint amennyit az alkalmazottadnak kéne fizetned és így is folyamatosan túlórázol, hétvégén foglalkozol a cég üzleti ügyeivel, akkor a céged nagyon súlyosan rosszul működik. Lehet, hogy téged ez nem zavar, talán még élvezed is, de ha ennyire neccesen kiszámolva működik a cég, az rendkívül veszélyes. A te anyagi helyzetedre is, de az senkit nem érdekel, hogy a saját életeddel milyen szerencsejátékot játszol. Viszont az alkalmazottad nem szerencsejátékot akar játszani, hogy vagy működik a cég, ahol dolgozik, vagy nem. Ez a működés iszonyú instabil és rendkívül kiszolgáltatott annak, hogy te meddig bírod ezt így csinálni. Az alkalmazottadnak egy csapásra megszűnne a munkahelye és a megélhetése, ha veled bármi történik és te nem tudsz tovább (ennyire túlterhelten és alulfizetve) dolgozni.

Ha az alkalmazott felvételével sem tud a cég annyival több munkát elvégezni, hogy attól annyira megnőjön a bevétel, hogy ebből kijöjjenek az új ember alkalmazásának költségei, akkor egyáltalán nem kéne felvenni még egy embert.

Képezd magad pénzügyileg, konzultálj szakemberrel!

[link]

2023. ápr. 11. 19:39
 26/26 anonim ***** válasza:
74%
Vicc kategória ez a fizetés. Már csak önmagában a CO vagy AWI-s tudás is sokkal-sokkal többet ér.
2023. ápr. 19. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!