Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A kötelező kéményseprőt ha...

A kötelező kéményseprőt ha nem rendelem meg 30 ezer lehet a bírság. De amúgyis kerülhet ennyibe. Hagyjam?

Figyelt kérdés
2 kéményem van, egyiket se használom, fölösleges lehúzásnak érzem. Milyen sűrűn csekkolják hogy megrendeltem-e? Ha csak néha, akkor inkább kifizetem a bírságot :D 1 alkalom simán van 20-30 ezer. Természetesen ha használnám is a kéményt akkor nyilván inkább megrendelném biztonsági okokból. Nem akarom befalazni, mert hátha a következő tulaj nem klímával akar majd fűteni vagy mittudomén.
tegnap 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
magánszemélyként nem kell fizetni szerintem
ma 07:32
 2/3 A kérdező kommentje:
EV, vagyok azért tettem a vállalkozás kategóriába. Kell és törvény is van rá sajna. Amit megértek, ha (1) használnám is (2) másokat is veszélyeztetnék egy szar kéménnyel. Azt is megértem hogy ha nincs befalazva és "bármikor használható" akkor az nem használaton kívüli. Csak a költségeket próbálom minimalizálni, de máris találtam olyat aki féláron műveli ahhoz képest mint aki szórólapozik és/vagy becsenget. Csak ha ez egy sima "scam" ahogy itt más kérdések alatt láttam írva, és amúgy kutya se nézi, akkor inkább várnám a bírságot párévente, mert az olcsóbb... :D
ma 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazad lehet. EV-ként nem úszod meg, de válogathatsz.
ma 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!