Egyéni vállakozás székhelye családi házba van bejegyezve, Kötelező kéményseprésről kaptam értesítést 07.03 an jönnek 07.02 módosítva lett a székhely panel lakásba így is kifognak jönni?
Vagy szóljak nekik hogy módosult a székhely es ne jöjjenek vagy mostmár ezt a kéményseprést köteleznek elvégeztetni velem?
Jó lenne ha nem jönnének,hogy lehetne elkerülni?
A lakhely változást úgy értetted (Székhely)?
Mert amúgy a lakcímem egy másik családi házban van és a székhely mostmár miután módosítva lett egy panel lakásban van és én pedig életvitel szerűen születésemtől fogva egy családi házban élek ahová be volt jelentve a székhely címe (elég bonyolult de remélem érthetően írtam) ez így 3 külömböző hely amit felsoroltam
Qkker kérlek ne írj semmit ide mert látom azt se tudod miről van szó pontosan
De még azt sem tudod hogy már minden családi háznak saját felelösége elvégeztetni külön ha akarja a kéményseprést 2016. Jogszabály változás
Köszönöm a segítségeket!
Sikerült elintézni!
Mivel nekem csak székhelyem van Egyéni vállalkozóként így ennek módosítása eleget tett a kérésemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!