Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyéni vállakozás székhelye...

Egyéni vállakozás székhelye családi házba van bejegyezve, Kötelező kéményseprésről kaptam értesítést 07.03 an jönnek 07.02 módosítva lett a székhely panel lakásba így is kifognak jönni?

Figyelt kérdés

Vagy szóljak nekik hogy módosult a székhely es ne jöjjenek vagy mostmár ezt a kéményseprést köteleznek elvégeztetni velem?

Jó lenne ha nem jönnének,hogy lehetne elkerülni?

2023. júl. 2. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nagy megterhelést okozna neked, ha értesíted a céget, a lakhely változásról.
2023. júl. 2. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Elég csak a kéményseprő céget értesíteni vagy a ,felettes szervet is a föv.katasztrofavédelmet is és telefonon vagy emailban elég vagy mindkettőn?
2023. júl. 2. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem telefon a kéményseprőknek.
2023. júl. 2. 13:35
 4/9 qkker1 ***** válasza:
Nem érdekli a kéményseprőt, hogy ki lakik/tartózkodik az adott ingatlanban, kimennek, mivel kötelező évente a kémények felülvizsgálata/tisztítása
2023. júl. 2. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:

A lakhely változást úgy értetted (Székhely)?

Mert amúgy a lakcímem egy másik családi házban van és a székhely mostmár miután módosítva lett egy panel lakásban van és én pedig életvitel szerűen születésemtől fogva egy családi házban élek ahová be volt jelentve a székhely címe (elég bonyolult de remélem érthetően írtam) ez így 3 külömböző hely amit felsoroltam

2023. júl. 2. 13:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Qkker kérlek ne írj semmit ide mert látom azt se tudod miről van szó pontosan

De még azt sem tudod hogy már minden családi háznak saját felelösége elvégeztetni külön ha akarja a kéményseprést 2016. Jogszabály változás

2023. júl. 2. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Vagy a lényeg hogy amiről te beszélsz azt ingyenesen végzik,viszont ha cég van bejelentva akkor fizetős ennyi
2023. júl. 2. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Vállalkozások telephelyeire kötelező évente kimennük, tökmindegy, hogy a vállalkozás székhelye hova van bejelentve.
2023. júl. 2. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeket!

Sikerült elintézni!

Mivel nekem csak székhelyem van Egyéni vállalkozóként így ennek módosítása eleget tett a kérésemnek

2023. júl. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!