Mi a legjobb megoldás ha egy egyedi, fénykép alapján készült festménnyel nincs megelégedve a vevő?
Figyelt kérdés
Fénykép alapján készítek egyéni vállalkozóként rajzokat/festményeket. Mai napon az egyik vevőm írt hogy bárkinek megmutatta szerintük nem hasonlított és akinek ajándékba adta aszerint sem és ő vissza akarta küldeni, becsapva érzi magát. Na most a festményről én a képet még szállítás előtt elküldtem és akkor semmi kifogása nem volt. Felajánlottam hogy küldjék vissza és javítok azon ami nem tetszik nekik viszont erre is már csak januárban lenne időm. Pontos választ még nem kaptam csak hogy megbeszélik. Igazából csak el vagyok keseredve mivel ha akkor sem fog nekik megfelelni az nekem nagyon nagy pénz és időpazarlás volt és csak tanácsokra lennék kíváncsi, történt-e már valakivel ilyen és mi volt a menete. Egyszer sem történt ez még meg velem, mindenki elégedett volt vagy még szállítás előtt mondta min javítsak.nov. 25. 10:19
11/13 xswerdy válasza:
5: "Egyedi termék, nincs elállás." indoklás nélküli elállás nincs, attól a minőségi problémákat természetesen kezelni kell. Ami persze egy ilyen terméknél nem egyértelmű, el lehet pereskedni egy darabig.
12/13 anonim válasza:
9# aki mást lejárat, mint ahogy most te is tetted, az az ember, azaz te, nem vagy jóban magaddal és nem vagy biztos a tehetségedben, így mások munkáinak látatlanba! dagradálásával akarod te piedesztálra emelni magad?
Az ilyen ember az a társadalmunk hulladéka.
13/13 A kérdező kommentje:
#11 Hamarabb fogom az árát visszautalni ha javítva se tetszik nekik mint hogy pereskedjünk, nekem az a stressz nem érné meg.
nov. 26. 10:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!