Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lekvár főzőzésből meg lehet élni?

Lekvár főzőzésből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Gárdonyban lakom és raktáros vagyok Székesfehérváron unom a munkám és egy céget elakarok létrehozni lekvárt profin tudok főzni 16éves korom óta főzők lekvárt, egy budapesti gimiben van egy éretségim és nincs nyelvtudásom egy nettó 300-400 ezer forint elég lenne mert majd akarok családot és most netto 235 kapok amiből én még épen megélek

Férfi vagyok, 23 éves

nov. 10. 02:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Férfi vagyok, 23 éves"

Tanulj ki egy szakmát, szerezz benne gyakorlatot és irány valamelyik nyugati ország, ha itthon nem tudsz belőle megélni.

nov. 14. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:

2 kérdés merült fel bennem, de benned kellett volna:

Mennyi lekvárt tudsz kifőzni a rézüstödben és csomagolni és tárolni és kiszállítani a szilvák érési ideje (mondjuk maximum 1 hónap) alatt?

Mit fogsz csinálni az év többi 11 hónapjában?

Ettől függ ugyanis alapvetően, hogy meg tudsz-e élni belőle!

nov. 14. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, szuperül meg lehet belőle élni!

Nyilván egy rézüst kevés lesz.

Ahogy a lekvárnak való szilva is csak szeptemberre érik be.

Tehát októbertől augusztusig mi a terved?

nov. 18. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdezőt nem érdeklik a válaszok.
nov. 19. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!