Mi a kritikája ennek a vállalkozás ötletnek és miért lehetne működőképes, ha az lehetne? Termékeladás, közvetítők.
Figyelt kérdés
Adott egy cég, aminek van 20-30 egyedi terméke, weboldala és raktára van. Mivel a weboldal látogatóinak a számát nem egyszerű növelni, így embereket keresnék, akik eladják a termékeket, jutalékért, és a weboldalról megszűnne a vásárlás, csak a közvetítőkkel lehet felvenni a kapcsolatot.
Hasonló a piramisjátékhoz, de a közbetítők ezt nem szervezhetik ki másnak, nem léphetnek szinteket stb, fix eladás és jutalék lenne. Melyik jogi formában legegyszerűbb ezt létrehozni, hogy ne azon az alapon menjen, hogy a közvetítő dolga rendezni a jogi felét.
nov. 7. 18:30
21/22 anonim válasza:
Mind szuper ötlet, csináld!
Bánom, hogy nem nekem jutott előbb eszembe!
22/22 gungasam válasza:
Bár én nem vagyok kereskedő (valaha AMWAY-oztam rövid ideig, voltam biztosítási üzletkötő is)) de szerintem a webáruházban lehúzni a rolót az nagy hiba. Még ha az egyéb értékesítés be is indul, annak is van felfutási ideje. Addig a terméket még azok sem érik el akik addig weben vették. Sokkal ésszerűbbnek tűnik(és már sokan használják ) azt a megoldást, hogy párhuzamosan van bolt fizikailag, van webáruház. Vagy van webáruház és értékesítői hálózat. A viszont eladói hálózat fenntartása nagyon adminisztráció igényes. Minden eladóról külön áru és ellenérték naplózást vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!