Egyéni vállalkozásról mit tudtok?
"Ugye én festő egyéni vállalkozásra gondoltam és kíváncsi lennék, hogy csak mert ki van váltva mennyit kell fizetni?"
Csak nem a 25 éve az USÁ-ban élő magyar testvérünk vagy?
Fix arban dolgoznak a konyvelok.
Honnan vetted ezt a szazalek dolgot? Ha ennyire nem vagy kepben akkor kerlek ne vallalkozz.
Van eleg JoskaPista igy is
Attól még lehet jó festő szakember, hogy nem tudja mennyit kell fizetnie a könyvelőnek.
De kérdező, nemcsak a könyvelőnek kell fizetned!
Minden mást elmond neked a könyvelő, de a NAV ügyfélszolgálata is, írni is tudsz nekik.
"És hogy ha van könyvelőd akkor annak 1 hónapban mennyit illene fizetni?"
Szerződést kötsz vele írásban és abban benne lesz a fizetési kötelezettséged.
Cicám, elmész a NAV-hoz, kormányablakba, könyvelőhöz és felteszed a kérdéseidet.
Sok mindentől függ.
Nincs konkrétum konkrét példa nélkül.
Ne akarj semmi ilyet csinálni, ha ilyen töketlen vagy. Gyorsan csődbe fogsz menni így.
"Csak nem a 25 éve az USÁ-ban élő magyar testvérünk vagy?"
Ha az vagy és képes vagy kiváló munkát végezni, felajánlom, hogy dolgozz az én vállalkozásomban!
Hogy kellene már százalékban fizetni egy könyvelőt? Nem teljesítmény alapú munkát végez.
Max ha nagyon megsokasodnak a feladatai, akkor újratárgyaljátok a megbízási díját és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!