Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozásról mit tudtok?

Egyéni vállalkozásról mit tudtok?

Figyelt kérdés
Ugye én festő egyéni vállalkozásra gondoltam és kíváncsi lennék, hogy csak mert ki van váltva mennyit kell fizetni? És hogy ha van könyvelőd akkor annak 1 hónapban mennyit illene fizetni? Mármint olvastam olyan is hogy havi 20-50 ezer körül, de azt sem tudom, hogy a könyvelő fix árban van, vagy a munkának valahány százalékát kell oda adni? Mert gondolkoztam azon is, hogy ha nem termel az ember annyi pénzt, hogy a könyvelőnek oda adjon 1 milliot, akkor mivan? És én szerintem valahány %-át kell oda adni, de akinek van tapasztalata arra nagyon Kíváncsi lennék
tegnap 07:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Adózás, könyvelés rovatban tedd fel a kérdést!
tegnap 08:07
 2/11 anonim ***** válasza:

"Ugye én festő egyéni vállalkozásra gondoltam és kíváncsi lennék, hogy csak mert ki van váltva mennyit kell fizetni?"

Csak nem a 25 éve az USÁ-ban élő magyar testvérünk vagy?

tegnap 08:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Fix arban dolgoznak a konyvelok.

Honnan vetted ezt a szazalek dolgot? Ha ennyire nem vagy kepben akkor kerlek ne vallalkozz.

Van eleg JoskaPista igy is

tegnap 08:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól még lehet jó festő szakember, hogy nem tudja mennyit kell fizetnie a könyvelőnek.

De kérdező, nemcsak a könyvelőnek kell fizetned!

Minden mást elmond neked a könyvelő, de a NAV ügyfélszolgálata is, írni is tudsz nekik.

tegnap 08:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"És hogy ha van könyvelőd akkor annak 1 hónapban mennyit illene fizetni?"

Szerződést kötsz vele írásban és abban benne lesz a fizetési kötelezettséged.

tegnap 08:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Cicám, elmész a NAV-hoz, kormányablakba, könyvelőhöz és felteszed a kérdéseidet.

Sok mindentől függ.

Nincs konkrétum konkrét példa nélkül.

Ne akarj semmi ilyet csinálni, ha ilyen töketlen vagy. Gyorsan csődbe fogsz menni így.

tegnap 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fogalmatlan vagy, akkor neked nem való a vállalkozás.
tegnap 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:

"Csak nem a 25 éve az USÁ-ban élő magyar testvérünk vagy?"

Ha az vagy és képes vagy kiváló munkát végezni, felajánlom, hogy dolgozz az én vállalkozásomban!

tegnap 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Hogy kellene már százalékban fizetni egy könyvelőt? Nem teljesítmény alapú munkát végez.

Max ha nagyon megsokasodnak a feladatai, akkor újratárgyaljátok a megbízási díját és kész.

tegnap 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező soha nem fog vállalkozást csinálni, gyanítom...
tegnap 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!