Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozásról mit tudtok?

Egyéni vállalkozásról mit tudtok?

Figyelt kérdés
Ugye én festő egyéni vállalkozásra gondoltam és kíváncsi lennék, hogy csak mert ki van váltva mennyit kell fizetni? És hogy ha van könyvelőd akkor annak 1 hónapban mennyit illene fizetni? Mármint olvastam olyan is hogy havi 20-50 ezer körül, de azt sem tudom, hogy a könyvelő fix árban van, vagy a munkának valahány százalékát kell oda adni? Mert gondolkoztam azon is, hogy ha nem termel az ember annyi pénzt, hogy a könyvelőnek oda adjon 1 milliot, akkor mivan? És én szerintem valahány %-át kell oda adni, de akinek van tapasztalata arra nagyon Kíváncsi lennék
tegnap 07:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fix árban dolgoznak, én katásként havi 15.000-ret fizetek havi 30 számlával.
tegnap 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!