Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a kritikája ennek a vállalk...

Mi a kritikája ennek a vállalkozás ötletnek és miért lehetne működőképes, ha az lehetne? Termékeladás, közvetítők.

Figyelt kérdés

Adott egy cég, aminek van 20-30 egyedi terméke, weboldala és raktára van. Mivel a weboldal látogatóinak a számát nem egyszerű növelni, így embereket keresnék, akik eladják a termékeket, jutalékért, és a weboldalról megszűnne a vásárlás, csak a közvetítőkkel lehet felvenni a kapcsolatot.

Hasonló a piramisjátékhoz, de a közbetítők ezt nem szervezhetik ki másnak, nem léphetnek szinteket stb, fix eladás és jutalék lenne. Melyik jogi formában legegyszerűbb ezt létrehozni, hogy ne azon az alapon menjen, hogy a közvetítő dolga rendezni a jogi felét.

nov. 7. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

"ne merüljön fel a vásárlók szemében, hogy az eladók kereskesnek."

wtf, mi mást csinálnának? mi ez a debilkedés már megint...?

nov. 8. 09:31
 12/22 A kérdező kommentje:

Egy utazási iroda is kereskesik a hotelekkel mondjuk, de mégis ugyanannyi talán olcsóbb náluk foglalni, mert kedvezményt kapnak a hoteltől, amit én magánszemélyként nem kaphatok meg. Pluszban még intézik a foglalást, visszatérítést stb.

A kereskedést negatív értelemben értettem, ahol rá tesz az árra, és a hotel oldalán 30%-al olcsóbban tehetek én is foglalást.

nov. 8. 09:38
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

"A kereskedést negatív értelemben értettem, ahol rá tesz az árra"

Ebben semmi negatív nincs, ez a kereskedés.

nov. 8. 09:54
 14/22 anonim ***** válasza:
21%

"Neo ortodoxoknak Kínában nyomtatotott egyedi, magyar nyelvű áldás- és átokfüzetek. Ezeket elsősorban perselyezők forgalmaznák vasárnap délben."

Mi vaaan? 🤣

nov. 8. 11:15
 15/22 anonim ***** válasza:
39%

"Hasonló a piramisjátékhoz"

Na, itt hagytam abba a kérdés olvasását...

nov. 8. 11:16
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

"Egy egyetemi vagy munkahelyi csoportban, ha nem így beszéltek"

Az egyetemekre ma már bárki bejuthat? Vagy te voltál a statisztikai hiba? 🤔

nov. 8. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
Területi képviselő a szó, amit keresel.
nov. 8. 12:12
 18/22 anonim ***** válasza:
64%

"Mi a kritikája ennek a vállalkozás ötletnek?"

Ez amit leírtál csak egy hablaty.

"és miért lehetne működőképes, ha az lehetne?"

Nem lehet az. Amúgy se mi végezzük már el az egyetemi házifeladatodat!

nov. 8. 13:19
 19/22 anonim ***** válasza:
64%
elmebaj
nov. 8. 13:35
 20/22 anonim ***** válasza:
mi az a foci ultra?
nov. 9. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!