Cafe Frei franchise megérheti?
Hajdúszoboszló, vendéglàtóváros. Semmi ehhez hasonló kaliberű nincs itt.
Kb 40-50m ft-bol lehetne nyitni ide egy kavezot. Megerheti? Tudja esetleg valaki, hogy hogy mukodik a franchise rendszer naluk? Fix jutalek vagy %-os?
"Nem kell 3 ember, elég lehet egyedül is."
Természetesen, amennyiben sosem vagy beteg és elegendő, ha a kávézód napi 8 órát van nyitva, a hét 5 napján. 🤣
"Kb 40-50m ft-bol lehetne nyitni ide egy kavezot. Megerheti?"
Szívesen kiszámolom neked, de nem ingyen!
Minimum 3 emberre gondoltam én is.
7-es, pl. milyen üzletre gondolsz? Mint hajdúszoboszlói lakos egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ilyen felkapott márka ne lenne nyereséges. (hogy jó vagy nem, az objektív, de felkapott) Az, hogy mikor térülne meg, már más kérdés.)
8-as, már működő családi vállalkozásunk viszonylag jól termel, ha most rögtön nem is, egy éven belül lenne elég tőke rá.
Mindenesetre köszönöm a konstruktív, személyeskedés nélküli kommentetek. Aki nem nyitna, ha kifejtené pár sorban, hogy miért nem, megköszönöm.
"8-as, már működő családi vállalkozásunk viszonylag jól termel, ha most rögtön nem is, egy éven belül lenne elég tőke rá."
Azt kell fejleszteni mindig, ami a stabil bevételt termeli.
A kávézó jóvedelmezősége millió dologtól függ. De ha csak 1 millió nyereséget termel évente, akkor nyilvánvalóan nem érdemes megnyitni sem, mert sose térülne meg.
Ha tudsz készíteni magadnak egy üzleti tervet, gazdaságossági számításokkal, akkor látni fogod.
Ha magad nem tudod elkészíteni, kérjél fel rá szakembert, aki 2-300 ezer Ft-ért megcsinálja neked.
"Minimum 3 emberre gondoltam én is."
Az valószínű egyben a maximum is, mert veled együtt az már 4, az pedig 16 milliós személyi költség évente, többet nem tudsz kitermelni, veszteséges lesz az üzlet.
A család, ahonnan a pénz jönne, ők is akarják a kávézót?
Az üzlethelyiség rendelkezésre áll, vagy bérelve lenne? Van kiadó helyiség a városban forgalmas helyen?
Bérelve, ennek a költsége 8.400.000ft br évente. Tökéletes hely, tökéletes helyen. 140m2
Nyilvánvalóan családi döntés a pénz befektetése, ez a kávézó is, mint ötlet merült fel.
8.4 millió az 1000 ft-on 8400 kávè a bèrleti díj.
Mennyi 1 kávè?
Mennyit fog otthagyni atlagosan 1 vevő?
Mennyi vevőre szamitasz atlagosan / hó?
16 millió bérköltség + 8,4 millió bérleti díj, ez már 25 milliós éves FIX költség.
És rezsi, meg a franchise, meg a többiek...
Van bárkinek vendéglátós végzettsége és gyakorlata a családban?
Vagy külön üzletvezetőt kell alkalmazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!